Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
25. 4. 2013,
7.54

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

partnerstvo odnosi moški ženska

Četrtek, 25. 4. 2013, 7.54

8 let

Šest stvari, ki jih mora moški vedeti o svoji ženski

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
So stvari, ki jih je o svoji ženski dobro vedeti, če si ne želite pogledov izpod obrvi in čustvenih zamer. Zakaj se ne bi raje držali nekaj pravil in se izognili nepotrebnim težavam?

Velikost Našli ste prekrasno športno majico zanjo, v kateri bo lahko ponosno kolesarila, a kaj, ko ne veste njene velikosti. Če ji boste prinesli velikost S in ji bo premajhna, se bo počutila močno, kar je zelo blag izraz, če pa ji boste prinesli velikost M, čeprav je njena očitno S, bo mislila, da mislite, da je debela, kar je zelo slabo za vas. Bolje bi bilo, da bi jo takoj vprašali, pa ne bi imeli teh težav.

Izobrazba Ženska, ki ima univerzitetno izobrazbo, je nanjo ponosna in pričakuje, da bo nanjo ponosen tudi njen partner, zato je bolje, da veste, kaj in kje je študirala. Če se svojih študentskih let spominja z veseljem, bo rada z vami obujala spomine, čeprav vas ni bilo zraven. Zdaj ste in morate malo potrpeti.

Družina in prijatelji Običajno ženske veliko govorijo o svoji (ožji) družini in prijateljih, kar je že tako lahko izziv za poslušalčeva ušesa, pa vendar. Zapomnite si imena njenih najbližjih in vsaj približno, kaj počnejo in kaj si v resnici vaša partnerica misli o njih, čeprav se pred njimi morda obnaša drugače. Če boste obvladali še sodelavce in frizerja, ste zares na konju.

Razpoloženje Ženske so lahko pogosto slabe volje, ne da bi to vedele ali hotele priznati, in lepo je, kadar zna moški z enim samim dejanjem v trenutku popraviti razpoloženje. Kakšno je njegovo skrivno orožje, mora ugotoviti sam, pogosto je dovolj, da je tu in da posluša, zagotovo pa obstajajo tudi bolj posebni prijemi, ki bodo ženski vrnili nasmeh na ustnice.

Hrana Pomembno je vedeti, kaj ima ženska rada na krožniku, še pomembneje pa, česa ne mara. Če ne boste upoštevali njenih želja in spoštovali njenih prehranjevalnih navad, ste na dobri poti, da vas označi za tujca, ki je sploh ne posluša. Povabite jo v restavracijo po njenem okusu in nadaljujte v romantičen večer.

Glasba Tudi če vam ni všeč glasba, ki jo posluša vaša izbranka, se je boste morali navaditi, sploh če imate v odnosu resne namene. Ženskam je preprosto všeč, ko njihov moški zavrti njihovo glasbo, moški pa bi se morali zavedati, da je ima njihovo zapeljevanje ob takšni glasbi veliko več možnosti za uspeh.

Če vam je v spodbudo, vam ni treba vedeti imen njenih nekdanjih fantov.

Ne spreglejte