Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
11. 6. 2019,
7.00

Osveženo pred

4 leta, 10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek

Torek, 11. 6. 2019, 7.00

4 leta, 10 mesecev

S tem preprostim trikom boš osvojil tudi najbolj privlačna dekleta

Oglasno sporočilo

Postani zapeljivec na kvadrat! Ta peklenski načrt ti bo pri tem pomagal. Bodi tip moškega, s katerim ženske želijo biti – postani dominanten alfa moški! O tvojih zapeljivih podvigih bodo govorile generacije. Še iz postelje ti ne bo uspelo priti, dekleta pa se bodo samo izmenjavala.

alfa moški | Foto: Ne, ni ti treba imeti manekenske postave ali velikih mišic. Tudi vreče, polne denarja, ali dragi avtomobili ne bodo pritegnili žensk.

Kaj potrebuješ? Potrebuješ tehniko, s katero boš čez noč spremenil svoje življenje. Tehnika, ki te bo spremenila v zapeljivca, pred katerim bodo pokleknile vse ženske in prosile za več. Te preizkušene in dokazane tehnike je pred tabo osvojilo več kot 20 tisoč moških po vsem svetu.

Svojo zgodbo je z nami delil 28-letnik, ki je čez noč postal pravi alfa moški.

"Verjemi mi! Bil sem prav takšen kot ti, neizkušen in negotov. Vse se je spremenilo neke noči. Odločil sem se, da ne bom več klavrn in beden. Nič več nisem hotel biti zguba, po kateri ženske hodijo in ki ji drugi moški kradejo pred nosom."

Čez noč sem postal stroj v postelji

Zapeljevanje atraktivnih in privlačnih žensk je zame postalo poslastica. Vse je postalo naravno, kot da sem rojen za to. Postal sem pravi žrebec. Zgodbe o meni so se širile in me spremenile v urbano legendo. Nekdanja dekleta so ponovno hotela biti z mano. Vse to zahvaljujoč enemu triku, s katerim sem se naučil, kako pripraviti ženske, da se nenadzorovano spogledujejo z mano.

Želiš vedeti, katere tehnike vsakič delujejo? Tehnike, ki jih uporabljam, 100-odstotno delujejo pri vseh ženskah, ne glede na starost, barvo las, višino in celo zakonski status. Tudi poročene ženske se mi niso mogle upreti.

Poglej, kako lahko pri vsakem dekletu uporabiš te tehnike, korak za korakom. Ženskam ne bo uspelo izgovoriti niti svojega imena, pa bodo hlačke že na tleh. To, kar želiš izvedeti, je skrito v knjigi Skrivnosti alfa moških, v kateri najdeš najuspešnejše tehnike zapeljevanja. Edinstveni vodnik zapeljevanja te nauči, kako pravilno uporabiti govorico telesa.

Odločitev je tvoja! Lahko prenehaš brati in nadaljuješ z gledanjem v mobilni telefon ter čakanjem na sporočila, ki ne bodo nikoli prišla. Ali pa pogledaš v svoj mobilni telefon in si ogledaš kup nespodobnih fotografij mladih in seksi deklet.

Z vsemi tehnikami, ki jih boš osvojil, ti bodo ženske jedle z roke. Lahko boš izbiral, s katerimi se boš podal v strastno razmerje, polno erotičnega naboja. Navsezadnje pa, zakaj bi izbiral, vzemi vse!

alfa moški | Foto:

Kako jo pripraviti do tega, da te prosi, da jo odpelješ v posteljo?

V knjigi Skrivnosti alfa moških boš dobil podrobna navodila, kako se strateško približati vsaki ženski. Od osnov, kot sta pravilna govorica telesa ali pogled, do podrobnosti izpopolnjenih taktik za vse situacije. Prav tako se boš naučil prepoznati skrita sporočila, ki jih ženske nezavedno pošiljajo, in branja govorice ženskega telesa. Spoznal boš, kako priti do zaključka, ali si ji všeč, kako prebrati njene namere in kako se uspešno izogniti ženskim testom.

Poleg novih veščin, ki ti bodo pomagale zapeljati vsako žensko, se boš seznanil tudi s tem, kako jo obdržati in se izogniti konkurenci z uporabo preverjenih psiholoških tehnik.

Zato prevzemi nadzor. Skrivnosti alfa moških čakajo samo nate. Zahvaljujoč tehnikam v tej knjigi boš lahko vsako žensko odpeljal v posteljo, ne glede na to, ali je devica ali izkušena ženska.

V postelji boš pravi stroj, saj te tehnike prinašajo takojšnje rezultate. Dovolj je samo en trik, da 99 odstotkov žensk znori zaradi tebe.

alfa moški | Foto:

Nobena te ne bo mogla preboleti

Vsaka tvoja poteza jo bo pripravila do tega, da te bo podzavestno želela. Postal boš središče njenih interesov. A te moram opozoriti, da moraš dosledno in odgovorno uporabljati vsako tehniko, ki se je boš naučil. Ravno tvoj odnos in pravilno izvajanje naučenih taktik bosta ženske prignala do tega, da bodo ves čas razmišljale o tem, kako se druge ženske grebejo zate. Samodejno bodo hotele biti s tabo. Želele te bodo preizkusiti in ugotoviti, kako dober si v postelji. Zahvaljujoč knjigi Skrivnosti alfa moških jih boš dočakal pripravljen. Še več, stresel jim boš tla pod nogami. Postale bodo obsedene s tabo in vedno bodo hotele še.

Zahvaljujoč tehnikam tega edinstvenega vodnika zapeljevanja se boš lahko naučil vsega, kar potrebuješ, da boš dobil to, kar želiš, in se tako izognil največjim napakam v pristopu.

Tehnike so tako učinkovite, da delujejo celo pri neizkušenih moških. Vodnik je enostaven in izdelan tako, da ga moški vseh starosti in profilov zlahka razumejo. Ukvarja se z osnovnimi in naprednimi tehnikami zapeljevanja. Zato se zavedaj, da bodo te tehnike "osvojile" vsako žensko in vse, kar bo želela, ko prideta v spalnico, bo, da te bo zadovoljila.

alfa moški | Foto: Odkrij največje skrivnosti zapeljevanja in postani pravi alfa moški, ki se mu ne bodo mogle upreti niti najprivlačnejše ženske. Da ne bi skrivnost o tem, kako postati alfa moški, prišla v napačne roke, lahko omenjeni vodnik najdeš samo na uradni spletni strani. Tako bodo tvoji osebni podatki zaščiteni in nihče drug ne bo vedel, da poseduješ te izredno kontroverzne skrivnosti.

Avtor knjige Skrivnosti alfa moških ti ponuja poseben popust, a le pod pogojem, da jo naročiš takoj.

Vendar pohiti. Zaradi prevelikega povpraševanja je knjiga na voljo le še v nekaj izvodih.

Naroči Skrivnosti alfa moških, pa se ne boš mogel braniti pred ženskami, ki bodo vedno hotele še!

Naročnik oglasnega sporočila je Net Sales Ltd

Ne spreglejte