Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
22. 7. 2014,
16.41

Osveženo pred

6 mesecev, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

moški ženska partnerstvo varanje zvestoba

Torek, 22. 7. 2014, 16.41

6 mesecev, 2 tedna

Napake, ki jih ženske naredijo, ko moški varajo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Prebolevanje varanja je težka in psihično zahtevna stvar. Spoznanje, da nismo edini v partnerjevem življenju in da nas ne ceni dovolj, da nam bi bil zvest, ni nikoli lahko.

Tisti, ki varajo enkrat, bodo varali vedno. To je dokazano in vedeti je treba, da lahko ženska, ko jo moški vara, naredi veliko napak, ki usodno vplivajo na njeno življenje. Seveda se vedno izplača truditi za svoje zveze, a ni res, da bo to vedno pomagalo. Takšen način se lahko izkaže za napačnega, sploh če naredimo še nekaj napačnih korakov. In katere napake največkrat naredijo ženske, ko moški varajo?

Raziskovanje Ena od najpogostejših napak, ko moški vara, je, da ženske začnejo raziskovati vse še tako neverjetne novice in govorice, na podlagi katerih pozneje obtožujejo svojega moškega. To ni le odbijajoče, lahko je tudi nepošteno do osebe na drugi strani.

Kriva je druga ženska Druga ženska ni kriva, da je vaš moški nezvest. Kriv je vaš moški in morda tudi vi, ona pa ni kriva ničesar. Samo njegova odločitev stoji za tem, da vas je prevaral. Imel je izbiro in izbral je.

Spremembe Spremembe zunanjega videza in pri sebi niso rešitev. Zveza potrebuje delo obeh partnerjev in sami ne boste rešili prav veliko. Moško varanje ni povezano z vašim videzom in vašo vrednostjo. Varanje pomeni, da vaš moški ni sposoben prevzeti teže zveze na svoja pleča.

Spremenila ga bom Ženske, ki jih moški varajo, velikokrat mislijo, da je bil to le enkratni izlet, da je partner naredil napako in da bo naslednji dan vse drugače. Napaka! Nihče ne more nikogar spremeniti in tudi ve ga, na žalost, ne boste. Oseba se bo spremenila, ko bo to sama želela in ko bo sama videla svoje napake.

Rešitev je otrok Največja napaka, ki jo ženska lahko naredi, je to, da misli, da bo otrok rešil stvar in da je moški, ko bo otok na svetu, ne bo več varal. Otrok ni orožje. Morali bi ga imeti z nekom, ki ga imamo radi, in takrat, ko smo popolnoma prepričani, da bo živel v družini s pozitivno energijo.

Izjema Velikokrat varanje oprostimo. A v tem primeru morate oprostiti sebi, saj si boste s tem naredili več škode kot koristi. Izgovor, da je bil skok čez plot izjema, ki se je zgodila le enkrat, ponavadi ne zdrži. Če mu boste oprostili skok čez plot, morate biti prepričane, da je resnično iskren.

Ne spreglejte