Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
16. 2. 2022,
7.00

Osveženo pred

2 leti, 2 meseca

Oglasno sporočilo

Natisni članek

igrače PR članek

Sreda, 16. 2. 2022, 7.00

2 leti, 2 meseca

Montessori - Najbolj cenjena in najbolj profesionalna metoda vzgoje

Najlažji način za spodbujanje otrokovega razvoja: igrača Montessori, ki razvija otrokove potenciale, socialne veščine, samostojnost …

Oglasno sporočilo

Razvoj otrokove inteligence se pridobi že v najzgodnejših letih, otrok mora izpopolnjevati motoriko rok, razvoj govora, ima potrebo po neodvisnosti. Metode Montessori so se izkazale za uspešne na področju razvoja in samostojnosti, tako da otroci kažejo prve znake samostojnosti že v zgodnjem otroštvu (1,5 leta).

Net Sales igrače | Foto:

Zaradi tega se igrače Montessori bistveno razlikujejo od navadnih igrač, ki so samo za zabavo:

• otrok ima možnost izbrati dejavnost, ki mu je všeč,

• enostavno razvija domišljijo in samostojnost,

• hitro pridobi delovne navade,

• spodbuja socialne veščine.

Kako igrača Toyuma pozitivno vpliva na vzgojo in izobraževanje mojega otroka?

Igrača Toyuma je kombinacija igre in izobraževanja v enem. Otroci jo bodo oboževali, ker je zabavna in oblikovana tako, da se otroci zlahka in hitro naučijo razlikovati barve, številke in oblike.

Pravzaprav so to štiri igre v enem: lov na ribe, sestava oblik, številk in barv. Te kombinacije iger bodo spodbudile otrokovo domišljijo in razvile ustvarjalnost, logiko in koncentracijo. To jim bo dalo ure zabave, sčasoma pa jim bo postajalo vse bolj zanimivo. Dovolite svojemu malčku, da sam izbere igro, saj samostojna izbira v zgodnjem otroštvu pozitivno vpliva na otrokovo samozavest in samopodobo.

Je odličen priročnik za pripravo na šolo, saj se bo na ta način otrok lažje naučil pisati in razlikovati številke.

• Dolgo zadrži otrokovo pozornost,

• vzgojno deluje na otroke,

• narejena je iz popolnoma nestrupenega in varnega materiala,

• spodbuja učenje in razvoj skozi igro ter

• spodbuja otrokovo domišljijo.

>> POGLEJTE, KAKO MALČKA NAVDUŠITI NAD ŠOLO OD MLADIH NOG<<

Metoda Montessori je znana že nekaj let in postaja vse bolj priljubljena. Zbrana so bila tudi mnenja mater, ki so svojim otrokom omogočile rast in učenje na ta način:

Net Sales igrače | Foto:

Mama Kristina: Bila sem presenečena, ko je moj 1,5-letni otrok začel razločevati številke!

Odkar je moja Ana dopolnila šest mesecev, sva z možem začela skrbno izbirati igrače, ki ji jih bomo kupili. Zavedala sem se, da je na trgu ogromno igrač: od takšnih, ki so narejene iz škodljivih materialov, do neuporabnih predmetov z ostrimi in nevarnimi deli. Potem sem slišala za program Montessori in njihove vzgojne igrače. Nisem oklevala niti sekunde, ker sem se med Aninim odraščanjem vedno želela posvetiti maksimalnemu razvoju in izobraževanju.

Najprej sem ji pokazala igračo, ji razložila barve in številke. Po nekaj mesecih skupnega igranja je začela vztrajati, da se igra sama, igra pa bi lahko trajala več ur. Pri starosti približno leta in pol je prišla k meni s številko dve v roki in rekla "dva". Bila sem res presenečena. Moj otrok je tako majhen in že razlikuje številke! Čas je tekel, ona pa je izpopolnila znanje o številkah in barvah zelo zgodaj.

Zdaj se pripravlja na vpis v šolo in lahko rečem, da sem brezskrbna mama, moj otrok že dolgo pozna številke, barve in celo nekaj črk! Res kakovostna in poučna igrača, ki je z mojo pomočjo mojemu otroku omogočila, da skozi igro in na najlažji način izpopolni svoje znanje, ustvarjalnost in logiko.

Net Sales igrače | Foto:

Mama Marina: Dolgo sem se borila z Markovo nezainteresiranostjo

Že kot dojenčka mojega Marka nič ni zanimalo, če nisem z njim sodelovala pri igri. Kupila sem na tone in tone igrač, za katere sem samo metala denar, moj Marko pa še vedno ni hotel pogledati niti ene, kaj šele da bi jih pobral. Prijateljica mi je priporočila vzgojno igračo Montessori Toyuma in od takrat se moj fant od nje ni ločil. Zdaj je pameten fant, ki že pri treh letih loči vse barve, oblike in številke in komaj čaka, da gre v šolo.

Pozabila sem dodati še eno stvar, ki je, sem prepričana, pomembna za vse mame: ta igrača je Marka vedno zanimala tako zelo, da mi je uspelo opraviti vsa potrebna opravila! Rešila me je!

>> Uvedite profesionalne vzgojne metode v svojem domu KLIKNITE TUKAJ IN SE NAUČITE, KAKO <<

Net Sales igrače | Foto:

Kako do te neverjetne izobraževalne igrače s 50-odstotnim popustom?

Igrače Toyuma ni mogoče najti v rednih trgovinah ali trgovinah z otroškimi igračami. Ta neverjetna igrača je na voljo samo na spletu. Naročite je lahko na uradni strani Flamingoshop.

Toda presenečenja se tu ne končajo! Trgovina Flamingoshop se je odločila razveseliti prvih sto bralcev portala siol.net in zanje pripravila 50-odstotni popust. Še niste slišali za Flamingoshop? To je edinstvena trgovina, kjer so stranke vedno na prvem mestu. Zato skuša revolucionirati način spletnega nakupovanja in ga dati na voljo vsem.

S svojim varnim in zanesljivim poslovanjem neprestano beleži rast novih uporabnikov. Poleg tega statistika kaže, da se vrne kar 93 odstotkov kupcev, kar je zadosten dokaz o povezanosti znamke Flamingoshop s kupci. Pokaže tudi, kaj ljudje mislijo o blagovni znamki, katere izdelki olajšajo in izpopolnijo naše življenje.

Eden od izdelkov iz njihove ponudbe, zaradi katerega bo vaš malček postal mali genij, je izobraževalna igrača Toyuma. Privoščite svojim malčkom igračo Toyuma, najbolj zabavno in najbolj poučno dejavnost!

OPOMBA: Popust je časovno omejen in traja do polnoči ali do razprodaje zalog. Zato pohitite, saj je na zalogi le še nekaj igrač.

Naročite igračo Toyuma in opazujte, kako se vaš otrok razvija v malega genija!

Net Sales igrače | Foto:


Naročnik oglasne vsebine je Net Sales Ltd. 

Ne spreglejte