SiolNET. Trendi Odnosi
2,16

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Med karanteno močno poskočila prodaja spolnih igračk

2,16

termometer

Vibrator
Na Novi Zelandiji se je prodaja spolnih pripomočkov v zadnjih tednih potrojila. Foto: Getty Images

Z Nove Zelandije prihajajo zanimive novice. Za tem, ko so se morali državljani dati v enomesečno karanteno, se je povečala spletna prodaja spolnih igračk. Povečano kupovanje pripomočkov za seks so zabeležili tudi v spletnih poslovalnicah v Avstraliji in Veliki Britaniji.

Največji trgovec spolnih pripomočkov na Novi Zelandiji Adult Toy Megastore je eno od redkih podjetij, ki v obdobju svetovne pandemije koronavirusa nima izgube, temveč velik dobiček.

Odkar je Svetovna zdravstvena organizacija zaradi vse večjega širjenja bolezni covid-19 11. marca razglasila svetovno pandemijo, se jim je prodaja spolnih igračk potrojila, piše The Guardian. Povečanega prometa pa ne beležijo le na Novi Zelandiji, temveč tudi v svojih spletnih podružnicah v Veliki Britaniji in Avstraliji.

Seks Planet TV Zaupno z Veroniko: Za dober odnos je treba seksati dvakrat tedensko #video

"Prodajamo predvsem veliko igrač za začetnike. Vse v naših začetniških kategorijah je nadvse priljubljeno," je povedala tiskovna predstavnica podjetja Emily Writes. "Kot da bi si ljudje rekli: 'Zdaj imam čas, zakaj ne bi poskusil česa novega.'''

A ljudi v obdobju karantene ne zanimajo le spolne igračke, poskočila je tudi spletna prodaja kondomov, lubrikantov, čistil za spolne pripomočke in menstrualnih skodelic, je še povedala Writesova.

Swarovski vibrator Trendi Tako je videti vibrator za 900 evrov #video

Podjetje Adult Toy Megastore sicer v obdobju karantene posluje izključno prek spleta, vsi njihovi zaposleni pa delajo od doma. Ker prodajajo tudi medicinske pripomočke in kondome, spadajo med tista podjetja, ki lahko v tem obdobju še vedno poslujejo, še piše The Guardian.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 19
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin