Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
28. 9. 2018,
8.32

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek horoskop horoskop

Petek, 28. 9. 2018, 8.32

5 let, 6 mesecev

Kristaloskop: tvoj jesenski horoskop malo drugače

Oglasno sporočilo

Pogled skozi okno nam daje jasno vedeti, da se je začela jesen. Enakonočje je za nami, počitnice in dopusti so večinoma smo še sladek spomin. Pred vsemi znamenji horoskopa so izzivi, ki jih bodo enim malo bolj, drugim pa malo manj otežili različni astrološki vplivi. Preverite, kaj vam svetuje vaš jesenski horoskop.

Oven

Kristaloskop oven PR | Foto: Tvoja jesenska močna točka: ekipno delo

Tvoja jesenska skrb: ne stavite vsega na napačnega "konja"

V prvi polovici jeseni bo vsak oven sposoben prinesti ogromno energije v svojo ekipo, tako rekoč dovolj za dva. Imeli boste cilje in prepričanja, za katere boste enostavno hoteli povzdigniti svoj glas. Največja možna napaka tukaj je, da boste videli samo eno možno pot in boste tem bolj bridko razočarani, kadar se vam računi ne bodo izšli.

Vaš horoskop za konec jeseni pa vam napoveduje manj energije, kot smo je vajeni pri ovnih. Ukvarjali se boste z lastnimi čustvenimi zagonetkami, vse bo nekoliko bolj zapleteno. Ne dovolite si, da bi se predolgo smilili sami sebi.

Primeren kristal za podporo v jeseni – oven: obsidian

Kristaloskop PR | Foto:


Bik

Kristaloskop PR | Foto: Tvoja jesenska močna točka: temeljitost

Tvoja jesenska skrb: ljubezen

Vsak bik, tipičen ali netipičen, se bo to jesen moral popeljati s pravim vlakcem smrti prek vseh svojih ljubezenskih čustev. Preverili boste veliko medosebnih odnosov, ki so vam pri srcu, a najbolj izpostavljena bo ljubezen.

Pri tem niti ni tako pomembno, ali ste samski ali vezani, ker boste šli skozi vse faze: od zanikanja in laganja sebi prek popolne prepričanosti pa vse do najglobljega dvoma. Najverjetneje celo večkrat. S tem v zvezi bo tudi materialno vprašanje glede tega, v kolikšni meri in za kakšen čas si dovolite biti od nekoga odvisni.

Če se vaš horoskop ne moti, vam torej v jeseni ne bo dolgčas. Dobra novica pa je, da bodo zatišja pred čustvenimi nevihtami za vas to jesen izredno prijetna. Uživali boste v krogu prijateljev, znali boste elegantno napeljati kakšno poslovno ali družabno zvezo, predvsem pa vam bo nemogoče kaj prikriti. Tudi če boste v trenutku šibkosti kupili kakšnega mačka v žaklju, ne bo trajalo dolgo, da ga boste razkrinkali.

Primeren kristal za podporo v jeseni – bik: roževec

Kristaloskop PR | Foto:


Dvojčka

Dvojčka PR | Foto: Tvoja jesenska močna točka: živahnost

Tvoja jesenska skrb: zbeganost

Velik del jeseni se bo odvijal v običajnem ritmu, ki ga je vsak pravi dvojček že navajen, marsikomu drugemu pa se zdi prehiter in preveč intenziven. Spretni boste z jezikom, novih zanimanj bo na pretek, nadaljevali boste svojo običajno prakso in delali (pre)več stvari naenkrat.

Konec jeseni pa vam horoskop napoveduje nekakšen povzetek in preobrat vsega dogajanja, ki vas bo zbegal. Na trenutke boste imeli občutek, da niste kos vsemu, kar se je zgrnilo nad vas. Spraševali se boste tudi za nazaj, kaj je kdo mislil in kakšne načrte imajo ljudje v resnici. Skratka, znašli se boste na točki, ko si ne boste mogli metati peska v oči in nekako se boste počutili prisiljene, da tokrat naredite stvari temeljito in do konca.

Primeren kristal za podporo v jeseni – dvojčka: kamena strela

Kristaloskop PR | Foto:


Rak

Kristaloskop PR | Foto: Tvoja jesenska močna točka: denar

Tvoja jesenska skrb: čustveni izbruhi

Tako kot ima rak v morju svoj oklep, ima rak v horoskopu izredno sposobnost prikrivanja svojih čustev. Vendar pa vam ta jesen prinaša določena trenja, ob katerih se bo zdelo, kot da vaš oklep pušča zdaj tu, zdaj tam.

V osnovi boste nadaljevali tisto, kar ste dobrega zastavili skozi vse letošnje leto. Kakšnih večjih pretresov vam horoskop sicer ne napoveduje, vsaj ne to jesen, vendar pa bodo precej pogoste neke manjše motnje, spodrsljaji in neprijetnosti. Vsake toliko vam bo dvignilo pokrovko in takrat bo vaša okolica imela kaj videti.

Nekatere zamere, skrbi in dvomi, ki ste jih dolgo tlačili vase, bodo hočeš nočeš prišli na dan. V glavnem to še ne bo dovolj, da bi jih razrešili, vsekakor pa se boste najkasneje konec jeseni natanko zavedali, da jih imate. Pogumnejši med vami boste imeli tudi že idejo, kako jih razrešiti.

Primeren kristal za podporo v jeseni – rak: akvamarin

Kristaloskop PR | Foto:


Lev

Kristaloskop oven PR | Foto: Tvoja jesenska močna točka: močna volja

Tvoja jesenska skrb: maščevalnost

Jesensko enakonočje vam prinaša neugoden vpliv, ki bo v precej kratkem času povzročil, da se boste morali ukloniti nečemu, kar vam niti malo ne bo všeč. In ker je tudi najbolj ponižen lev še vedno kralj zodiaka, boste porabili večino svoje energije za maščevanje, vendar brez pravega učinka. Vsaj ne takega, kot bi si vi želeli.

Treba je priznati, da vas bo to prikazalo v slabi luči. Zato vam horoskop za prvo polovico jeseni ne obeta izpolnitve vaših želja niti na tistih področjih, kjer ste bili tako rekoč že tik pred ciljem. Marsikdo se bo čudil, kako da vam ne zmanjka volje, ker vam večino časa sreča res ne bo niti malo naklonjena. Izboljšanje bo prinesla šele oktobrska polna luna (24. 10. 2018).

Ko bodo drugi že malo razmišljali o zimi, pa boste vi šele zares oživeli. Vse tisto, kar vas bo begalo v prejšnjih tednih, bo končno dobilo smisel. S tem si boste znali pomagati, zato bo marsikateri Lev še v novembru nadoknadil vse, kar mu v prejšnjih jesenskih mesecih ne bo uspelo.

Primeren kristal za podporo v jeseni – lev: sončev kamen

Kristaloskop PR | Foto:


Devica

Kristaloskop PR | Foto: Tvoja jesenska močna točka: denar, poslovni dosežki

Tvoja jesenska skrb: ljubezen in izražanje čustev

Tako kot bo jesen rasla in zorela, tako se vam bodo namesto zrelih sadežev nabirale težave in zapleti. Kar ste si in kar vam bo uspelo izpogajati v začetnem, ugodnejšem obdobju, boste večinoma kar sami postavili na glavo in se spraševali, ali ima sploh kakšen smisel.

Najnovejše spremembe v službi in glede kratkoročnih načrtov, ki ste jih po možnosti želeli prav vi sami, se vam bodo zdele premalo premišljene ali preprosto brez osnove. Naleteli boste na nesoglasja in v nekaterih situacijah boste prisiljeni precej intenzivno braniti svojo pozicijo. Na področju ugleda in denarja bo rezultat kljub temu ugoden vsaj tja do sredine novembra.

Na ljubezenskem področju pa vam jesenski horoskop ni tako naklonjen, prav tako ne pri drugih medosebnih odnosih. Delovali boste nekam hladno in brezosebno. Morda vam bodo celo očitali, da jih zavajate oziroma se poigravate s čustvi drugih ljudi.

Primeren kristal za podporo v jeseni – devica: tigrovo oko

Kristaloskop PR | Foto:


Tehtnica

Kristaloskop PR | Foto: Tvoja jesenska močna točka: optimizem, vztrajnost

Tvoja jesenska skrb: ne poskušaj najti smisla v vsem, kar se ti dogaja

Če tehtnica običajno tehta, pa se to jesen pripravite, da boste tudi nekoliko bolj cikcakali. Določene zadeve se bodo ponavljale bolj vztrajno, kot bi vam bilo všeč, s tem da vam nekatere med njimi že na samem začetku ne bodo nič kaj po godu.

Mogoče ste mislili, da ste se znebili neke sitnosti in res ste jo pred časom skrbno pometli pod preprogo. Vse kaže, da se vrača prav to jesen. Ne imejte tega za maščevanje usode ali za slabo srečo. Ravno tako si ne dopovedujte, da je to kakšna posebna lekcija, ker vam bo prej kot na sredi jeseni tudi že jasno, da ste jo opravili že na vse možne načine, rezultata pa nobenega.

Posledice ne bodo katastrofalne v nobenem pomenu besede, niti v denarju niti pri čustvih. Kar se lahko pametnega naučite iz tega, pa je, kako pomembno je sproščanje. In nenazadnje, kako smo včasih nemočni, kadar se horoskop poigrava z nami.

Primeren kristal za podporo v jeseni – tehtnica: rodonit

Kristaloskop PR | Foto:


Škorpijon

Kristaloskop PR | Foto: Tvoja jesenska močna točka: ljubezen

Tvoja jesenska skrb: ne dvomite o svojih odločitvah

Prav lahko se zgodi, da bo vaš rojstni dan letos dejansko vaš najsrečnejši dan v letu. Marsikateri škorpijon si ga bo zapomnil kot prelomnico, ko se bodo stvari končno obrnile v pravo smer, ali pa kot sprožilec pozitivnih dogodkov.

Tiste, ki si boste letošnje leto zapomnili po pomembni življenjski spremembi, kot je na primer selitev, menjava službe, poroka, pa tudi kredit in podobno, čaka spoznanje in pol. Morda si boste govorili, da bi se odločili drugače, če bi to vedeli že prej. A vsaj glede tega ste lahko popolnoma mirni. Vaša odločitev je bila pravilna in še preden se bo končala jesen, boste o tem prepričani tudi vi sami, ne glede na morebitne pretrese.

Na ljubezenskem področju boste sposobni sproščenega izražanja čustev. Samski boste spoznali osebo, ki bo pomembno vplivala na vaše ljubezensko področje. Vezani pa boste spoznali partnerja v drugačni luči. Če se horoskop ne moti, vam bo še kako všeč.

Primeren kristal za podporo v jeseni – škorpijon: malahit

Kristaloskop PR | Foto:


Strelec

Kristaloskop PR | Foto: Tvoja jesenska močna točka: jasni cilji

Tvoja jesenska skrb: podrobnosti

To jesen vam bo največ uspeha prineslo tisto, kar boste počeli z vsem srcem in resnično prepričanostjo. Stvari, za katere vam bo zmanjkalo časa, volje in odločnosti, ne boste pogrešali niti za trenutek. Lahko pa, da se bo ravno zaradi tega vaš družabni krog nekoliko spremenil oziroma zožil.

Strelec mora zbrati in osredotočiti vso svojo energijo, da bi njegova puščica zadela tarčo. To bo veljalo tudi za vas. Sicer vam ne bo manjkalo vabil, priložnosti in tudi jasnih zahtev, ki bi vas speljale kam drugam, vendar boste znali izbrati, katere med njimi so zares pomembne in katere lahko počakajo.

V tej luči boste sprejeli odločitev, ki bo imela negativen vpliv na vaše finance. Lahko gre za povišico, ki je ne boste dobili, ali za posel, ki vam ga bo pred nosom speljal nekdo drug. Ko boste za nazaj razmišljali o tem, nikar ne pozabite, da glavni jeziček na tehtnici niso bile finance!

Primeren kristal za podporo v jeseni – strelec: sodalit

Kristaloskop PR | Foto:


Kozorog

Kristaloskop PR | Foto: Tvoja jesenska močna točka: vsi oprijemljivi cilji

Jesenski nasvet: poskrbi za dvoje - za romantiko in sproščanje

Vse od enakonočja naprej je vaš horoskop zgodba o uspehu. To pomeni, da so glavne težave za to jesen že za vami. Če še vedno čutite njihove posledice, vam horoskop priporoča razvajanje, po možnosti v dvoje. Partnerske vezi so namreč prvo področje, ki zdaj zasluži vašo pozornost.

Vaše finančno stanje bi vam najkasneje sredi jeseni moralo omogočati vsaj kanček več razkošja, kot ste vajeni. Noben kozorog še ni držal križem rog, kadar gre vse kot po maslu, in tudi vi jih ne boste. Še več. Marsikdaj boste šli čez svoje meje. Horoskop celo trdi, da pogosteje, kot bi bilo dobro za vas.

Če se zdaj naučite, kdaj se je pametno ustaviti, je pred vami uspešna jesen in prijetna zima. Če zdrave meje ne boste našli vsaj nekje do sredine novembra, pa bo jesen sicer vseeno uspešna, morda kratkoročno celo še bolj. A bodite prepričani, da vam bo zima predložila posledice vaših odločitev.

Primeren kristal za podporo v jeseni – kozorog: magnezit

Kristaloskop PR | Foto: Vodnar

Tvoja jesenska močna točka: nov začetek

Jesenski nasvet: bodite prizanesljivi do sebe

Ko se bo jesen končala, boste tudi vi lahko potegnili črto pod določenim življenjskim obdobjem ali lekcijo. Nihče ni tako vesel kot Vodnar, kadar beseda nanese na nove začetke, zlasti če imate možnost pustiti preteklost v celoti za seboj. In tokrat bo tako.

Nekatere stvari se že tako dolgo odvijajo narobe, da ste se že kar malo navadili na to. Vaš revolucionarni duh je bil na podaljšanem dopustu in se šele počasi vrača. Na neki način ste bolj izčrpani, kot ste si upali priznati, čeprav ne gre nujno za fizično izčrpanost. Postopoma boste prišli spet k sebi.

Nov cilj, ki se bo pred koncem jeseni že dodobra izoblikoval, vam bo prinesel tudi nov val energije. Tokrat imate manj nevarnosti, da bi vam nepremišljenost škodila, saj boste hitro dobili realen pogled na situacijo. Senca preteklosti bo končno odpadla z vaših ramen.

Primeren kristal za podporo v jeseni – vodnar: sardoniks

Kristaloskop PR | Foto:


Ribi

Kristaloskop PR | Foto: Tvoja jesenska močna točka: notranja moč

Jesenski nasvet: ne čakaj, da se odločijo drugi namesto tebe

Jesen vam bo večji del postregla z dogajanjem v vašem najljubšem ritmu: počasi in zasanjano. Vseeno pa vas horoskop opozarja na nekaj obdobij, ko boste presenetili sebe in druge.

Okoli oktobrske polne lune boste imeli neki cilj, ki bo prebudil vašo bojevitost. Marsikatera riba kar malo pozabi, da jo ima, vendar jo boste našli in jo tudi uspešno uporabili. Najverjetneje boste sprva povzdignili glas zaradi nekoga drugega. Vendar vam bo hitro postalo jasno, da je bilo to dobro in potrebno tudi za vas.

Drugi preobrat pa vas čaka, ko bo na vrata že potrkala zima. Tokrat se bo ritem dogajanja okoli vas močno povečal, čeprav vam to ne bo ustrezalo. Tudi tokrat je potrebno, da primete za vesla in pogumno usmerite svoj čoln naravnost v sredo toka. Kakršnekoli iluzije in oklevanje vam v tem primeru ne prinaša nič kaj dobrega.

Primeren kristal za podporo v jeseni – ribi: kristal

Kristaloskop PR | Foto:

 Naročnik oglasne vsebine je 12MEDIA D.O.O

Ne spreglejte