Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
30. 12. 2019,
10.06

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Barcaffè

Natisni članek

Barcaffe advertorial

Ponedeljek, 30. 12. 2019, 10.06

2 meseca, 1 teden

Ko skodelica kave dobi čisto drug pomen

Vsebino omogoča Barcaffè

Trenutki v življenju, ki najbolj štejejo, so nedvomno tisti, ki jih lahko preživimo v družbi najbližjih. Pa tudi če samo za nekaj minut, pomembno je, da si v tem hitrem tempu odtrgamo dragoceni čas za tiste, ki jih imamo najraje.

Barcaffe Perfetto | Foto: Kakšen je vaš načrt do konca leta? Zadnji nakupi, zadnje ure v službi, v lov za najboljši praznični recept, iskanje oprave za najdaljšo noč v letu … Časa je malo, opravila pa se kar kopičijo. V resnici bi morali biti prazniki priložnost, da ujamemo še zadnje trenutke za druženje. Da poklepetamo s prijateljicami, obiščemo sorodnike in se tako vsaj za nekaj minut ustavimo.

"Pridi na kavo"

To naj postane mantra zadnjih decembrskih dni. Povabite prijatelje na brezskrben klepet ob kavi. Kdaj ste nazadnje to storili?

Pripravite jim slastno praznično pecivo in jim skuhajte skodelico njihove najljubše kave. Črno, z mlekom, kapučino … Da, tudi doma lahko vsakemu izmed njih postrežete kavo kot iz kavarne.

Aromatično, žametno in okusno – prav takšno, kot jo pripravijo najboljši baristi. Nove kapsule Barcaffè Perfetto vam namreč omogočajo, da bo vsaka skodelica kave prvovrstno doživetje, ob katerem bo klepet še lažje stekel.

Barcaffe Perfetto | Foto:

Barcaffe Perfetto | Foto: Da bo decembrski klepet ob kavi res nekaj posebnega

Skodelica dobre kave Barcaffè Perfetto je vedno formula za uspeh. Decembra pa lahko svoj klepet popestrite s čarobnimi prazničnimi dodatki:

  • Glasbena kulisa: poskrbite, da bo v zakulisju vaših pogovorov igrala prava praznična melodija.
  • Ko kavo skuhate, ji dodajte malo cimeta. Tako boste kavi dodali kanček prazničnega občutka. Lahko pa ji dodate tudi žličko kakava, da bo klepet še slajši.
  • Popestrite svojo skodelico kave z domačimi medenjaki, marmornim kolačem ali sočno orehovo potico. Kava in sladice od nekdaj veljajo za popoln kulinarični tandem.

Ni pomembno, kaj boste izbrali, pomembno je, da se sprostite in si tudi v tem norem in hektičnem decembru vzamete čas samo zase. In preprosto uživate. V vonju, okusu in učinkih opojne skodelice kave. | Foto: Ni pomembno, kaj boste izbrali, pomembno je, da se sprostite in si tudi v tem norem in hektičnem decembru vzamete čas samo zase. In preprosto uživate. V vonju, okusu in učinkih opojne skodelice kave.

Uživajte v tišini in skodelici svoje najljubše kave

Kavica je najboljši odmor v dnevu. Je obvezna jutranja rutina, najboljši izgovor za srečanje s prijatelji in učinkovit pobeg iz hitre resničnosti.

Skodelica kave nam daje tudi priložnost, da se osredotočimo nase in na svoje razvade. Čas ob skodelici kave mnogim pomeni odklop za lažje nadaljevanje dneva in morda tudi priložnost za posvečanje svojim konjičkom. Skodelica kave in knjiga? Skodelica kave in reševanje križank? Kaj pa skodelica kave ob gledanju najljubše serije?

Da, kavica je tudi vaša najljubša sopotnica samotnih trenutkov, ki jih potrebujemo za to, da preprosto vse odmislimo in se posvetimo sebi.

Tudi Eva uživa v zenu skodelice kave

Eva Ahačevčič Pakiž ima svoj najljubši trenutek dneva – ko lahko ob skodelici kave odpotuje z mislimi in pozabi na vse okrog sebe. Kot da bi si sredi dneva privoščila meditacijo:

Eva Ahačevčič Pakiž
Trendi Eva Ahačevčič Pakiž: to so njene največje strasti

Barcaffe Perfetto | Foto: December je tudi čas za premislek

Ne glede na to, koliko opravkov vas še čaka do konca leta, se ustavite za nekaj trenutkov. To je namreč obdobje, ko se lahko za trenutek ustavimo in morda premislimo o iztekajočem se letu.

Naredite kratko bilanco preteklih dogodkov, predvsem pa si začrtajte cilje za leto, ki prihaja. Bodite realni, brez hitrih zaobljub, na katere boste še prehitro pozabili. Zamislite si majhne spremembe, ki vam lahko olajšajo vsakdan in vas napolnijo s pozitivno energijo.

Naj postane vaša nova rutina v letu 2020 tudi vaš čas za kavico. Sami, z družino ali prijatelji, sploh ni pomembno, le da vam bo vsak požirek zarisal velikanski nasmeh na obraz.

Najlepši trenutki ob skodelici kave

Da bo vaš trenutek ob skodelici kave resnično vreden vsakega požirka, poskusite nove kavne kapsule Barcaffè Perfetto, ki za vsak okus ponujajo popolno mešanico. Espresso? Cafe Late? Irish Machiato? Ali bi se raje prepustili eksotičnim okusom kave Single Origin?

Barcaffe Perfetto | Foto:

Barcaffè Perfetto Espresso 

Mali espresso z veliko arome.

Zajemite esenco odličnega espresso napitka, kadarkoli si ga zaželite (kompatibilno s sistemom Dolce Gusto).

Barcaffe Perfetto | Foto: Barcaffè Perfetto Macchiato Irish Cream

Razvajajte se s kremnim okusom mlečne kave, obogatene z aromo Irish cream, ter uživajte v njeni gosti in bogati peni  (kompatibilno s sistemom Dolce Gusto).

 

Barcaffe Perfetto | Foto: Barcaffè Perfetto Cappuccino

Mamljiv kremast užitek in bogastvo okusa za razvajanje v domačem naslanjaču (kompatibilno s sistemom Dolce Gusto).

 

Barcaffe Perfetto | Foto: Barcaffè Perfetto Caffè latte

Ravno pravšnje razmerje med kavnim in mlečnim okusom s pridihom nostalgije (kompatibilno s sistemom Dolce Gusto).

 

 

Barcaffe Perfetto | Foto: Perfetto espresso - kompatibilno z Nespressom

Prepletanje sladkobno-medenih not s čokoladnim priokusom in prijetno zaokrožene sadno-cvetlične arome.

Pookus po začimbah in sveže pečenem kruhu (kompatibilno s sistemom Nespresso).

 

 

Barcaffe Perfetto | Foto: Perfetto Single Origin Ethiopia 

Značilen vonj po pomarančnih cvetovih in jasminu.

Nenavadna in bogata kava z notami bezga in medu (kompatibilno s sistemom Nespresso).

 

 

 

Barcaffe Perfetto | Foto: Perfetto Single Origin Brazil 

Poln okus, v katerem prevladuje aroma po čokoladi in praženih oreščkih.

Značilen pookus po sveže pečenem kruhu (kompatibilno s sistemom Nespresso).

 

 


Ne spreglejte