Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
20. 12. 2014,
16.22

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

potovanje

Sobota, 20. 12. 2014, 16.22

8 let, 5 mesecev

Kanadčan na potovanje s soimenjakinjo bivše zaročenke

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Kanadčan Jordan Axani je, razočaran v ljubezni, v začetku novembra preko interneta pozval žensko, ki ima enako ime kot njegova bivša zaročenka, da gre namesto nje z njim na potovanje.

Takoj po objavi na družabni mreži Reddit je Axanijevo obvestilo obšlo ves svet. 28-letnik je za pot okoli sveta s takratno zaročenko Elizabeth Gallagher že kupil letalske karte, kar naj bi bilo božično darilo. A dekle ga je kmalu zatem zapustilo.

"Če vam je ime Elizabeth Gallagher, vas čaka tritedensko potovanje okoli sveta," je objavil Axani.

Rezervacije ni mogel prekiniti, prav tako ni mogel spremeniti ime potnika, zato je bila edina rešitev najti soimenjakinjo "zdravega duha, inteligentno in zanimivo," je pojasnil Axani, ki je obenem poudaril, da ne išče romantične zveze, ampak samo noče, da bi karte propadle.

V iskanju Elizabeth Gallagher je dobil odgovore 18 Kanadčank. Po proučitvi odgovorov dolgega vprašalnika se je odločil za 23-letno študentko socialnega dela, ki je sicer v zvezi. Na pot bosta krenila 21. decembra, in sicer iz New Yorka v Milano, ter naprej v Prago, Pariz in New Delhi.

Doslej sta se pogovarjala le enkrat preko interneta, a nova Elizabeth Gallagher je optimistična in ocenjuje, da bi se lahko s sopotnikom dobro zabavala.

Ne spreglejte