Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
1. 8. 2013,
15.02

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Četrtek, 1. 8. 2013, 15.02

7 let, 12 mesecev

Kakšne so resnične ženske spolne fantazije

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Ali veste, česa si ženske resnično želijo v postelji? Prepričajte se, ali jim lahko to tudi ponudite.

Popolna podrejenost Ženske sanjarijo o popolni predaji moškemu, predaji, ob kateri bi izgubile ves nadzor nad sabo in se prepustile samo še svojim strastem. Tovrstna fantaziranja so povezana tako z moškimi, ki jo razorožijo s svojo nežnostjo, kot z "grobijani", ki jo prepričajo s svojo močjo in silovitostjo.

Opazovati ali biti opazovana Ena od priljubljenih fantazij je biti opazovana, včasih celo pod prisilo, da je bolj razburljivo. Druga različica pa je opazovati par, medtem ko se ljubi, odkrito ali skrivaj. Tovrstne fantazije so povezane tudi z užitkom in vznemirjenjem ob ljubljenju na javnih mestih.

Vitez Ko ženska sanjari o vitezu, sanjari o moškem svojih sanj, ki jo neumorno zapeljuje in naredi vse, kar si želi. Intuitivno ugane njene najbolj skrite fantazije, ki jih še sama sebi komaj prizna.

Nadzor Ženske so tiste v družbi in družini, ki morajo vedno poskrbeti za vse in se prilagajati, zato ni čudno, da je ena od bolj priljubljenih spolnih fantazij prevzem nadzora v postelji. Pripravljena je na vse, vzela si bo, kogar hoče in kakor hoče. Od tu ni daleč do sanjarjenja o "gospodarici in njenem sužnju".

Ženska njenih sanj Nič neobičajnega ni, če ima heteroseksualna ženska spolne fantazije o seksu z drugo žensko, pa naj gre za seksi sodelavko ali Angelino Jolie.

Več družbe, več veselja Gre za fantazije, v katerih se pojavljata dva ali več spolnih partnerjev, lahko obeh spolov. Lahko gre za sosede, prijatelje ali hollywoodske zvezdnike, vsi so tu samo za žensko.

Ljubezen na prostem Ni malo žensk, ki v svoji domišljiji seksajo na najrazličnejših mestih na prostem. Izbor je širok: od peščenih plaž do gorskih travnikov ali šolskega dvorišča, kjer so se prvič zaljubile.

Ne spreglejte