Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
9. 1. 2024,
9.37

Osveženo pred

3 mesece, 2 tedna

Oglasno sporočilo

Natisni članek

seks ljubezen ljubezen spolnost urgenca.com PR članek

Torek, 9. 1. 2024, 9.37

3 mesece, 2 tedna

Kako so v letu 2023 Slovenke in Slovenci izpolnjevali svoje vroče fantazije?

Oglasno sporočilo

Urgenca.com je dokaz, da Slovenke in Slovenci znamo uporabiti domišljijo in se po vroče trenutke odpraviti tudi na najbolj žgoč portal v Sloveniji!

par-v-postelji | Foto: VENETICOM D.D. Foto: VENETICOM D.D.

V naši družbi je iz leta v leto bolj vroče in ko človek že pomisli, da višje ne gre, je preteklo leto 2023 pokazalo, da si v resnici želimo vse več vročih zmenkov!  

Na tisoče vročih profilov in fotografij uporabnic in uporabnikov te kar potegne v svet pohote, fantazij in poželenja. 57.173 naloženih vročih fotk v letu 2023 je zagotovo dovolj mamljiv podatek, da klikneš na Urgenca.com, saj te tam čakajo zares vroči in drzni profili uporabnic in uporabnikov, ki si predvsem želijo vročih avantur, zabave in divjih posteljnih dogodivščin.

Te že ščemi? Vroči klepeti na urgenca.com

Za vse tiste, ki jih ves čas ščemi in jih v sanjah preganjajo različne erotične fantazije, ki bi jih nadvse radi doživeli tudi v živo, je tu URGENCA.COM. Tukaj nihče ne klepeta o receptih, politiki ali vremenu. Slovenke in Slovenci se družimo na Urgenci zaradi seksa, erotike in vročice, ki jo je treba občasno pogasiti.

URG_infografike-2023 | Foto: VENETICOM D.D. Foto: VENETICOM D.D.

Ali pa obratno. Spet drugič je treba zanetiti iskro, da se razplamti ogenj erotike in pogoltne vse pred seboj. Da vse napisano drži, dokazuje neverjetno število poslanih sporočil med uporabniki in uporabnicami na tem najbolj vročem portalu pri nas.

Kdo sta najbolj zapeljiva uporabnica in najbolj vroč uporabnik?

V letu 2023 je bila najbolj iskana in največkrat ogledana zanimiva rjavolaska skrivnostnega nasmeška (40), ki obožuje masturbacijo, erotične igračke in je bi-radovedna. Njena super moč je odkritost, smisel za vroče fotografiranje in kanček skrivnostnega, da si jo prav vsak želi spoznati.

Spoznaj jo tudi ti  registriraj se na urgenca.com in IZKORISTI 3-dnevni BREZPLAČNI PREIZKUS! 

Med fanti je prednjačil odprt 40-letnik, ki je izpostavil odprt odnos do spolnosti in željo po njenem raziskovanju. Poleg nagajivega nasmeška pa je dame več kot očitno privabil tudi z zavidljivim orodjem.

Spoznaj ga – registriraj se na urgenca.com (psst, posebej za punce je tukaj posebna AKCIJA dobrodošlice  BREZPLAČNA uporaba Urgence do 31.01.2024! Izkoristi TUKAJ.)

zenske_free | Foto: VENETICOM D.D. Foto: VENETICOM D.D.

Naročnik oglasnega sporočila je VENETICOM D.D.

Ne spreglejte