Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
12. 2. 2019,
8.10

Osveženo pred

5 let, 3 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Torek, 12. 2. 2019, 8.10

5 let, 3 mesece

Grozljiva prerokba Babe Vange: Črna magija je bila odvržena na štiri horoskopska znamenja

Oglasno sporočilo
Amulet

Dobro ohranjena skrivnost, zaradi katere se bo mnogim naježila koža, je odkrita. Napovedi Babe Vange so se vedno izpolnile, zato morajo biti ta štiri horoskopska znamenja še posebej pazljiva. V svojih prerokbah je napovedala popoln finančni zlom za štiri horoskopska znamenja.

Baba Vanga, slepa bolgarska prerokinja, je opozorila na pomanjkanje in bedo, s katero se bodo srečala štiri horoskopska znamenja. To se bo zgodilo zaradi zavisti in zlonamernih ljudi.

Zaščitite se pred črno magijo in nesrečo!

Amulet | Foto:

Črna magija je glavni razlog, da se vam v življenju dogajajo slabe stvari. Pomanjkanje, beda, depresija, nesreča, strah, neplodnost, bolezni – vse to so znaki, da vas preganja črna magija. Ne pozabite, nihče ni imun proti črni magiji. Kadarkoli vas lahko kdo uroči in vaše življenje se lahko povsem spremeni. Dokler se ne znebite črne magije, bo šlo vse navzdol. Ampak kako to storiti? Baba Vanga je bila znana po ritualih odstranjevanja črne magije. Njeni rituali so pomagali na tisoče in tisoče ljudem, da so se osvobodili črne magije ter v svoje življenje vrnili srečo, mir in veselje. Črni čarovniki se bojijo njenih ritualov.

Horoskop – prerokba Babe Vange

Amulet | Foto:

Baba Vanga je napovedala, kaj lahko letos pričakuje vsako horoskopsko znamenje. Ta horoskop oz. prerokba je strogo varovana skrivnost, saj vsebuje napovedi, ki lahko povzročijo paniko. Vsebuje pa tudi nasvete Babe Vange, kako se boriti proti črni magiji, pomanjkanju in nesreči. Horoskopa se NE SME deliti z drugimi, prav tako se NE SME uporabljati tujega datuma, ker je verjetnost zlonamernosti drugih velika.

Amulet | Foto:

OPOZORILO: Štirih horoskopskih znamenj ne čakajo dobre novice. Če sumite, da vas je nekdo uročil s črno magijo, takoj ukrepajte! Črna magija je začaran krog, ki potegne žrtev v vrsto nesreč.

Amulet | Foto:

Naročnik oglasnega sporočila je Net Sales Ltd.

Ne spreglejte