Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
17. 11. 2023,
8.58

Osveženo pred

5 mesecev, 1 teden

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Sloverotika sejem ljubezen ljubezen zmenek urgenca.com erotika PR članek

Petek, 17. 11. 2023, 8.58

5 mesecev, 1 teden

Greš na najbolj vroč sejem v letu 2023? Imamo vstopnico zate!

Oglasno sporočilo
EroticLand-5_foto_Marko_Delbello_Ocepek | Foto Marko Delbello Ocepek

Foto: Marko Delbello Ocepek

Končno prihaja spet tisti del leta, ki se ga mnogi med nami zelo veselimo. Pred prazniki nas namreč čaka še praznik erotike, ki bo znova na celjskem sejmišču.

Prav zato so se na najbolj vročem portalu v naši deželi odločili, da razveselijo deset junakov in junakinj, ki bi si radi pobližje ogledali celoten šov. Slovenska aplikacija za vroče zmenke Urgenca.com ti ponuja priložnost, da brezplačno prideš do svoje vstopnice.

Eva_free_vstopnica | Foto:

Bi raje v družbi?

Urgenca.com je aplikacija, kjer Slovenke in Slovenci odprtega duha izživijo svoje erotične fantazije. Tam lahko spoznaš nekoga za vroč klepet, spoznavanje ali čisto pravi zmenek, po katerem so vse možnosti odprte.

Na Urgenci se mesečno spoznava kar 40 tisoč uporabnikov, ki so na svoje vroče profile naložili na tisoče pikantnih fotografij, uporaba portala pa je v celoti anonimna.

Zakaj kar tam ne poiščeš svoje družbe za obisk vročega sejma? V dvoje je vedno lepše in preprostejše. Registracija je popolnoma brezplačna, ob tem pa s klikom na povezavo v tem članku pridobiš še 24 ur popolnoma brezplačne uporabe vseh članskih storitev. Vroča priložnost, ki je ne gre zamuditi.

Urgenca tudi na Sloverotiki

ritka_bik | Foto: VENETICOM D.D. Foto: VENETICOM D.D.

Ko prestopiš prag in stopiš na Sloverotiko, se tvoj svet v trenutku začne vrteti precej drugače. Številni zapeljivi artisti in umetnice poskrbijo, da se tvoj utrip dvigne, oči se sprehajajo po razgaljeni koži in izklesanih telesih, artistične točke pa jemljejo sapo.

Da brez sape ne ostaneš zgolj ob predstavah na glavnem odru, poskrbi tudi ekipa vroče aplikacije Urgenca.com. Jahaj na valu erotike in sedi na razjarjenega bika, začuti naval adrenalina ter ujemi fotografijo s prikupno hosteso, ki je bika že povsem ukrotila.

Kako do vstopnice?

Potrebna je le brezplačna registracija na portal Urgenca.com do 20. 11. 2023, ko bo izžrebanih deset srečnih nagrajencev,* ki bodo šli na Sloverotiko. Ta bo letos 24. in 25. 11. v Celju.

Da čakanje na rezultate ne bi bilo preveč mučno, ti Urgenca podari še 24 ur brezplačne uporabe vseh članskih storitev (skriti način za neopaženo brskanje po vročih profilih, neomejeni klepeti, pošiljanje fotografij in celo AVDIO/VIDEO spoznavanje).

gumb | Foto:

*Nagrajencem bodo obvestilo o prejetju nagrade poslali na e-naslov, ki ga bodo navedli v registracijskem obrazcu na Urgenca.com. Če nagrajenec v enem dnevu z odgovorom na prejeto obvestilo o prejetju nagrade ne bo potrdil prevzema nagrade, mu nagrade ne bodo podelili.

Naročnik oglasnega sporočila je VENETICOM D.D.

Ne spreglejte