Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
13. 12. 2019,
14.58

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Pivovarna Laško Union

Natisni članek

darila Pivovarna Laško Union advertorial

Petek, 13. 12. 2019, 14.58

2 meseca, 1 teden

Darila za prave moške: kje najti pravo stvar?

Vsebino omogoča Pivovarna Laško Union
moški | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Najti res primerno darilo za moške je vedno ena težjih nalog, ki jih moramo opraviti v prazničnem času.

Vsakdo ima v svoji bližini moškega, ki si zasluži res posebno darilo, naj bo to oče, sin, prijatelj, brat, partner ali sodelavec. Res se želimo potruditi zanje, a kaj ko je izbiranje daril lahko prava nočna mora. Vemo, koga želimo obdariti, pa ne vemo, kaj ta oseba potrebuje in kaj bi jo res osrečilo.

Prave praznične uspešnice

 

Union experience | Foto:

Če jih bomo vprašali, kaj potrebujejo, bodo namignili na vse športne dejavnosti, ki jih obožujejo, a nam hkrati povedali, da za določene artikle pač nikoli ne bomo imeli dovolj denarja. Vse drugo, kar potrebujejo, pa že tako ali tako imajo.

Ali gre za moškega, ki ima povrhu vsega izdelan svoj značilen osebni stil? Potem je izbira še toliko težja. Želimo mu podariti nekaj, kar ga bo zabavalo in bo poleg tega tudi uporabno. Odpravimo se v nakupovalno središče, kjer upamo, da nam bo kaj lepega padlo v oči. A ne hitimo več.

Kam po zmajsko dobra darila?

darila | Foto:

Našli smo pravo rešitev, ki bo iz velike zagate rešila vsakega Božička ali dedka Mraza – končno lahko na enem mestu poiščemo vsa darila, ki jih želimo letos podariti.

Nakupovanje v spletni trgovini Unionexperience je izkušnja, ki je ne smemo zamuditi. Tam bomo našli zmajsko dobra darila.

Darila s pečatom ljubljanskega zmaja

moški | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Skoraj vsak moški prisega na pijačo, ki združuje, osvežuje in se prileže ob čisto vsaki priložnosti. V Pivovarni Laško Union so pripravili različne izdelke, ki bodo razveselili vsakogar, ki prisega na žlahtno hmeljevo pijačo in mu je všeč dizajn značilnega ljubljanskega zmaja. Na voljo so popolna darila za prave moške v nezgrešljivih barvah priljubljene ljubljanske pivovarne.

Mesec obdarovanja je tu in presenetimo svoje gospode z vrhunskimi izdelki iz trgovine Unionexperience. Tam bomo našli športne puloverje, majice in kape ter športne potovalke ali nahrbtnike, ki bodo navdušili vsakega pravega moškega.

par | Foto:

Športniki in vsi, ki jih navdušujejo izleti v neznano, se bodo razveselili športne torbe ali preprostega nahrbtnika v obliki vrečke. Prav vsak pravi moški se bo razveselil puloverja s kapuco ali majice z zmajem, za prave ljubitelje žara pa lahko izberemo trpežen predpasnik.

Najboljša darila so preprosta darila, ki ne obležijo na polici, ampak se ponašajo z dobro zgodbo in značajem. Točno to bomo podarili z izdelki iz spletne trgovine Unionexperience.

Ne spreglejte