Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 5. 2015,
12.21

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

MasterCard

Ponedeljek, 18. 5. 2015, 12.21

2 meseca, 1 teden

Najbolj romantični kraji za poroko

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Za svoj popoln dan morate izbrati popoln kraj. Slovenija je prava zakladnica romantičnih krajev za poroko.

Ste tik pred tem, da morate določiti idealen kraj, kjer boste dahnili usodni da? Morda pa se le spogledujete z mislijo, da boste nekoč v prihodnosti tudi vi med tistimi, ki boste brskali po lokacijah, kjer že tako romantičen dan lahko postane sanjski?

Izbrali smo nekaj lokacij, kamor boste z veseljem povabili vse svoje najdražje. Preden pa se odločite za najprimernejšo lokacijo, morate vedeti, kakšno poroko si sploh želite – poroka na prostem, v gradu, imate v mislih določeno posestvo, gostišče ali hotel?

Poroka na gradu:

Kar nekaj slovenskih gradov je primernih za poroko.

Dvorec Zemono je čudovita lokacija z izjemnim razgledom, vrhunsko kuhinjo in lepim ambientom, ki vas ne bo razočaral. Poročni meni prilagodijo vašim željam.

Grad Mokrice - dahnita "da" v okrogli Viteški dvorani grajskega stolpa in zapišita začetek vajine nove zgodbe pod oboki svečano okrašenega poročnega prostora na Gradu Mokrice.

Grad Brežice – poročna soba v jugovzhodnem stolpu gradu Brežice je uradni prostor Upravne enote Brežice za sklenitev poročne zveze. Viteška dvorana na gradu Brežice je eden najlepših prostorov v Sloveniji, kjer lahko mladoporočenca skleneta zakonsko zvezo.

Grad Bogenšperk – bel grad sredi zelenih gozdov vam ponuja razkošje baročne poroke v grajski dvorani in veličastno doživetje poročnega dne pod krošnjami mogočnega lipovega drevoreda.

Grad Otočec – energija kulturno-zgodovinskega spomenika, vrhunske gostinske storitve in večletne bogate izkušnje pri organizaciji in načrtovanju porok so zagotovilo, da bo vaš poročni dan takšen, kot si želite.

Romantična posestva in vrtovi:

Lipica – v pravljično lepem okolju Lipice in sproščujočem objemu narave bodo vaš poročni dan spremenili v nepozabno doživetje.

Ferrarijev vrt v Štanjelu – poročite se v prijetnem okolju Fabianijevega parka. Potrebujete izdajo soglasja za uporabo Ferrarijevega vrta za poročni obred.

Arboretum Volčji Potok – poroka v izjemnem okolju Arboretuma ostane v spominu za vedno. Izbirate lahko med tremi lokacijami: rozarijem, francoskim vrtom in zelenico pri jezeru Otočec.

Posestvo Brdo pri Kranju - navdihujoča naravna lepota, edinstven ambient in brezhibnost storitev so razlog, da je Posestvo Brdo ena od najbolj priljubljenih poročnih lokacij v Sloveniji.

Vila Bled in Blejski otok – nekdanja predsedniška rezidenca Vila Bled je v veličastnem parku tik ob obrežju vedno čarobnega Blejskega jezera. Odmaknjena od vrveža in prežeta z zgodovinskim ozračjem je kot ustvarjena za kraj, kjer boste stopili na skupno življenjsko pot.

Poroke malce drugače:

Pod vodo v Piranu – primerna je tudi za neizkušene potapljače. Obred pod vodo traja okvirno 15 minut. Nevesta in ženin prebereta matičarkino besedilo, ki ju pospremi v zakonski stan. Sledijo zaobljube, izmenjava prstanov, poljub in podpis poročne listine.

Poroka v zraku – zakaj ne bi poroke doživeli v zraku? Za vas bo poskrbela ekipa dveh izkušenih pilotov in spremljevalna terenska ekipa.

V družbi labodov – Zbiljsko jezero je vedno romantično, za poročno slavje pa poskrbijo v gostišču Jezero. Bolj sproščeno poroko si lahko zamislite tudi na piknik prostoru.

Poroka v Logarski dolini – poroka v naravi, pod čudovitim slapom Palenk v bližini hotela ali na cvetočem travniku, pod veličastnimi vrhovi Kamniško-Savinjskih Alp, je res nekaj posebnega in nepozabnega.

Poroka na solinah – med najbolj romantičnimi kraji za poroko v Sloveniji so tudi Sečoveljske soline. Poroka ob morju je lahko res nekaj posebnega.

Ne spreglejte