Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
16. 12. 2022,
8.43

Osveženo pred

1 leto, 7 mesecev

Oglasno sporočilo
lasje PR članek

Natisni članek

Petek, 16. 12. 2022, 8.43

1 leto, 7 mesecev

Nič več lomljenja in izpadanja las. Prebojno zdravljenje je zdaj na voljo!

Oglasno sporočilo

Težave z izpadanjem las prizadenejo skoraj vse. Šibki, dolgočasni, lomljivi in ​​tanki lasje jemljejo veselje do življenja in otežujejo normalno delovanje. Na srečo obstaja rešitev!

Grobally | Foto:

Slovenski znanstvenik je razvil naravno, varno in preprosto formulo, ki odpravlja izpadanje las in obnavlja debele, močne lase ter vas osvobaja pred lomljenjem, dermatitisom, otopelostjo in statiko. Posledično v kratkem času povrne zdravje las in naraven, mladosten videz.

Strokovne medicinske revije so to zdravljenje že označile za "pionirski dosežek v kozmetologiji", profesor pa je za svoj dosežek prejel več nominacij za prestižne nagrade.

Metoda je popolnoma varna za telo, kar dokazujejo številne študije, izvedene doma in v tujini. Kažejo, da ima ta metoda več kot 98-odstotno učinkovitost. Zahvaljujoč njej so ljudje, stari od 21 do 93 let, v samo 28 dneh dosegli spektakularne rezultate v boju proti izpadanju las, lomljenju las in vsem težavam s kožo, prhljaju, vnetju ali zapletom po izpadanju las. Ne glede na starost ter vzrok težav.

Grobally | Foto:

Dobra novica je, da lahko zdaj preizkusite metodo s financiranjem.

Za podrobnosti si oglejte naslednjo stran:

Kliknite tukaj in si zagotovite zdrave, goste in močne lase >>>


Naročnik oglasne vsebine je Grobally LLC.

Ne spreglejte