Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
28. 6. 2016,
8.14

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Zepter

Foto: Zepter, Fadil Berisha

Natisni članek

Bioptron Zepter Ana Haložan advertorial svetlobna terapija

Torek, 28. 6. 2016, 8.14

2 meseca, 1 teden

Padec na glavo ji ni pokvaril leta: novi misici je z veseljem predala lento

Vsebino omogoča Zepter

Foto: Zepter, Fadil Berisha

Za Ano Haložan je leto nepozabnih doživetij z lento mis Universe Slovenije končano. Bolj kot po nazivu se je bodo mnogi spominjali po nesrečnem padcu pred finalnim izborom v Las Vegasu. Z nekdanjo misico smo se pogovorili o vseh radostih in nesrečah preteklega leta.

Ana Haložan je po enem letu kraljevanja predala lento svoji naslednici Luciji Potočnik, ki bo slovensko lepoto predstavila na izboru v Las Vegasu. "Nič me ni stisnilo ob predaji," nam je zaupala simpatična Ana, saj je prepričana, da je za njo izjemno leto in da je to šele začetek njene uspešne poti. "Luciji bi svetovala, da naj to leto izkoristi, kolikor se bo le dalo. Lento mis Universe priporočam vsaki, saj gre za izjemne trenutke in izjemno vodstvo."

Na svetovnem izboru je doživela svetovno slavo, čeprav zaradi poškodbe ni terkmovala. Foto: Fadil Berisha | Foto: Na svetovnem izboru je doživela svetovno slavo, čeprav zaradi poškodbe ni terkmovala. Foto: Fadil Berisha

Rešile so jo vztrajnost in pozitivne misli

Ane se bodo mnogi spominjali predvsem kot tiste misice, ki je nesrečno padla v hotelski kopalnici in se morala zaradi tega odpovedati slovesnemu finalnemu izboru. Zaradi padca je utrpela hude poškodbe, nekaj dni je v hudih bolečinah preživela celo v bolnišnici, njen obraz je bil praktično paraliziran. Toda Ana je kljub začetnemu obupu zaradi odpovedi nastopa ostala pozitivna: "Nesreča se je končala pozitivno in na vse to gledam kot na zgodbo, ki je del moje kariere." Ana je vsaj za nekaj trenutkov občutila čar blišča izbora za mis Universe, saj so ji organizatorji omogočili, da se je v obleki, ki je bila namenjena finalnemu nastopu, pojavila med oddajo, ki so jo gledali milijoni gledalcev po vsem svetu.

V tistem trenutku je Ano spoznal ves svet, o njej so poročali številni tuji mediji in za nekaj minut je celo občutila, kakšni bi bili občutki, če bi tisti večer dejansko zmagala: "To je bila samo potrditev, da je v življenju vse mogoče." Tiste minute na odru se bodo Ani za vedno vtisnile v spomin, bučen aplavz, solzne oči gledalcev, to je tisto, kar je na koncu res štelo. "Res sem bila presrečna, da sem bila lahko vseeno del izbora Miss Universe 2015."

Ana je s pomočjo barvne in svetlobne terapije hitro okrevala in lahko nadaljevala z manekenstvom. Pot jo je odpeljala v London, Milano in New York. | Foto: Ana je s pomočjo barvne in svetlobne terapije hitro okrevala in lahko nadaljevala z manekenstvom. Pot jo je odpeljala v London, Milano in New York.

Zdravljenje je uspešno končala s pomočjo svetlobne terapije

Po prihodu domov se je morala Ana kljub številnim obveznostim z mediji in organizatorji posvetiti tudi rehabilitaciji. Ker se je že podajala v svet mode, je iskala hitro in učinkovito terapijo, prek katere bi se lahko čim prej vrnila na modne brvi.

"Imela sem res hude bolečine, ostale so tudi podplutbe." Po vrnitvi domov je želela čim prej ukrepati in na priporočilo znancev poskusila svetlobno in barvno terapijo, ki ji je res pospešila okrevanje. "Res sem se držala programa, z nekajminutnim svetlobnim in barvnim sevanjem na dan sem se lahko hitro vrnila v svet mode. Nisem mogla verjeti, kako hitro sem napredovala."

SISTEM SVETLOBNE TERAPIJE BIOPTRON

Sistem za svetlobno terapijo Bioptron uporablja medicinsko tehnologijo, ki temelji na edinstvenem konceptu svetlobne terapije. Svetlobna terapija Bioptron je polarizirana, večbarvna svetloba brez UV-žarkov, ki se lahko uporablja za preventivno zdravljenje in rehabilitacijo na številnih področjih medicine.

Tehnologija, nagrajena z Nobelovo nagrado, učinkovito zdravi in preprečuje nastanek številnih zdravstvenih stanj, kot so:

  • kronična bolečina,
  • bolečine v vratu in hrbtu,
  • rane/brazgotine,
  • akne in luskavica,
  • športne poškodbe,
  • staranje,
  • vnetje, 
  • artritis, 
  • oslabljen imunski sistem, 
  • sezonske motnje razpoloženja.

Bi radi izvedeli več o svetlobni terapiji Bioptron? Preverite in se prepričajte.

Zepter Bioptron | Foto: Odkrila je skrivnost za lepšo kožo

Pri uspešnem zdravljenju poškodbe je Ana odkrila še številne druge učinke svetlobne in barvne terapije. Barvno in svetlobno sevanje sta postala del njenega dnevnega lepotnega rituala. Ker sta brezhiben videz in lepa napeta koža pogoj za uspešno modno kariero, je bila več kot navdušena nad rezultati tovrstne terapije.

"S svetlobno terapijo je moja koža bolj napeta, saj svetloba pospešuje tvorbo kolagena in elastina v koži."

SVETLOBNA TERAPIJA BIOPTRON za krepitev učinka kozmetičnih terapij in zdravljenja problematične kože.

Svetlobni spekter, ki ga oddaja pripomoček za svetlobno terapijo Bipotron, sproža vrsto koristnih procesov v koži:

-      spodbuja mikrocirkulacijo,

-      poveča aktivnost celic,

-      izboljšuje hidratacijo kože,

-      pospešuje sintezo kolagena in elastina,

-      poveča stopnjo popravljanja tkiva,

-      okrepi imunski sistem,

-      obnavlja in utrdi kožo, kar prispeva k mlajšemu videzu.

Po koncu lepotnega mandata ostaja v svetu mode

Svoje prve korake po modnih brveh je Ana naredila že pri 16 letih, danes pa je v ta svet, tudi zahvaljujoč nazivu mis Universe, zakorakala še bolj samozavestno. V tem svetu, pa čeprav ni vedno popoln, se vidi tudi v prihodnosti: "Ukvarjanja z manekenstvo je odlično in mislim, da svet potrebuje drugačnost."

Pri Ani Haložan – MISS UNIVERSE 2015 so zdravili:

· TRAVMATSKA POŠKODBA (podplutba ) – 2–8 minut, enkrat do dvakrat dnevno oziroma kolikor je treba na mestu podplutbe ( medicinska, modra, vijoličasta svetloba)

· SPLOŠNO LAJŠANJE BOLEČIN (bolečine na kateremkoli delu telesa ) – 4–10 minut, enkrat do dvakrat dnevno oziroma kolikor je treba na čelo ( medicinska, modra, vijoličasta svetloba)

· STIMULACIJA IMUNSKEGA SISTEMA – 4–10 minut, enkrat do dvakrat dnevno oziroma kolikor je treba na čelo (celotna barvna terapija z vsemi barvnimi filtri Biopton po energetskih centrih)

· KREPITEV UČINKA KOZMETIČNIH TERAPIJ – 5 minut, enkrat do dvakrat dnevno na obraz (medicinska, oranžna in modra svetloba v kombinaciji z bio informiranimi kozmetičnimi pripomočki za foto pomlajevanje)

Prijavite se na brezplačno terapijo Bioptron.

 

Ne spreglejte