Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
4. 7. 2009,
13.44

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sobota, 4. 7. 2009, 13.44

8 let, 3 mesece

Zvezdniška gneča na modni reviji Hugo Boss Orange

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Adrien Brody in Sienna Miller blestela na berlinskem modnem tednu.

Nenadni zvezdniški obiski modnih revij so počasi že stalnica berlinskega modnega tedna in tako so bili povabljeni gostje drugi večer modnega tedna prijetno presenečeni, ko sta se med njimi na rdeči preprogi nenadoma pojavila oskarjevec Adrien Brody ter modna ikona in igralka Sienna Miller.

Ker je bil zapovedani "dress code" sproščen, je Sienna Miller prišla oblečena v džins in "chic" visoke pete (menda je nosila oblačila svoje linije oblačil Twenty8Twelve), medtem ko je Brody navdušil predvsem ženski del občinstva. Lahko bi rekli, da je svoj videz uskladil z manekeni in manekenkami na reviji, predvsem z globokim izrezom na majici. Sicer pa sta bila oba zvezdnika izjemno dobro razpoložena, za spremembo od namrgodenega Justina Timberlaka dan poprej, ko je v Berlinu prav tako predstavil svojo kolekcijo oblačil.

Predstavljena kolekcija oblačil za prihodnje poletje je tega večera povsem navdušila občinstvo, skrojena pa je pretežno iz mehke svile ali džinsa. Tako nas prihodnje poletje izpod škarij in sukanca blagovne znamke Boss Organge pričakujejo udobne in valovite silhuete, široki pasovi in odtenki svetlo modre, roza in bež barve.

Smernice za prihodnje poletje je predstavila tudi blagovna znamka Custo Barcelona, ki ostaja zvesta zaščitni rapsodiji barv in vzorcev, sveže interpretirani pa so kroji, kot je recimo "overall" oz. kombinezon, ki bo to in prihodnjo sezono nepogrešljiv kos oblačila vseh modnih navdušenk.

Tudi po mnenju modne hiše Strenesse bo poletje v prvi meri sproščeno in udobno, nepogrešljivi pa bodo kavbojski klobuk, odpeta srajca in asimetrični top oziroma oblačila, ki imajo zgolj eno naramnico.

Ne spreglejte