Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
25. 5. 2019,
7.41

Osveženo pred

4 leta, 11 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Lux-Factor 4D Hyaluron

Sobota, 25. 5. 2019, 7.41

4 leta, 11 mesecev

Znane Slovenke: To je krema proti gubicam, ki zares deluje!

Oglasno sporočilo

Ste se tudi vi kdaj spraševali, kako je mogoče, da so nekatere znane Slovenke, med njimi na primer Natalija Verboten, Sanja Grohar, Vesna Jankovič in Danica Lovenjak, vsako leto videti bolje? Njihova skrivnost je krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron, ki že po nekaj tednih redne uporabe vidno zmanjša izrazne in zapolni globoke gube ter zgladi nadležne tanke linije na čelu, okrog oči in ust.

Lux Factor | Foto:

Lux Factor | Foto: Kako deluje?

Idealna kombinacija 100-odstotno naravne hialuronske kisline in senzacionalne formule proti gubicam 4D Anti-Wrinkle zagotavlja, da je krema Lux-Factor 4D Hyaluron varna in dokazano učinkovita terapija proti gubam. S klinično in dermatološko testirano formulo se uvršča med najučinkovitejše inovacije v kozmetični industriji za zmanjševanje gub in preprečevanje staranja kože. Mikromolekulske mase aktivnih sestavin v kremi proti gubam Lux-Factor 4D Hyaluron prodrejo v globlje plasti kože, tako da z biotskim delovanjem v medceličnih membranah zapolnijo kožne gube od znotraj navzven. S tem poskrbijo za naravni učinek botoksa in mladosten videz kože. Patentirana formula 4D Hyaluron s preizkušenimi sestavinami spodbuja naravni proces obnavljanja povrhnjice, zaradi česar koža zasije v boljšem tonusu. Kombinacija učinkovin ščiti kožo pred škodljivimi zunanjimi vplivi, zato je koža ob redni uporabi kreme 4D Hyaluron napeta in mladostna.

Zakaj hialuronska krema?

Hialuronska krema naj bo vaša najboljša prijateljica tudi v hladnih zimskih dneh, ko je naša koža na obrazu izpostavljanja nenehnemu menjavanju toplega in hladnega zraka ter tako še bolj nagnjena k izsušitvi. Hialuronska kislina velja za najbolj priljubljeno sestavino v kozmetični industriji ta hip, saj lahko nase veže velike količine vode ter kožo najučinkoviteje navlaži in učvrsti. Spodbuja tudi tvorbo kolagena in našo kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi, ki lahko povzročijo njeno prehitro staranje.

Lux Factor | Foto: Hialuron evropskega izvora

Generični hialuron iz kitajskega uvoza ni vedno klinično preizkušen, prav tako ni testiran, da bi lahko zagotovil optimalne rezultate. K sreči se krema proti gubam 4D Hyaluron od drugih izdelkov razlikuje po tem, da vsebuje izključno 100-odstotno naravni hialuron evropskega izvora, ki je edinstvene kakovosti. Gre za dragoceno učinkovino, ki zagotavlja osupljive rezultate pri zmanjševanju gub in pomlajevanju kože. Hialuron evropskega izvora brez škodljivih stranskih učinkov na dolgi rok zagotavlja videz gladke in mladostne kože ter izboljšuje samo strukturo kože.

Priporočajo jo tudi strokovnjaki

Preberite še, kaj so o kremi Lux-Factor 4D Hyaluron, ki prav tako NI testirana na živalih, povedale znane Slovenke!

Lux Factor | Foto: Sanja Grohar, blogerka

"Krema Lux-Factor 4D Hayaluron skrbi, da je moja koža nahranjena in napeta."

 

Lux Factor | Foto: Natalija Verboten, pevka

"Danes si svoje lepotne rutine ne morem več predstavljati brez naravnih izdelkov Lux-Factor, ki sem jim zvesta že več kot dve leti. Krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron, ki je tudi odlična podlaga za mejkap, poskrbi za svež in sijoč videz moje kože. Kot mama dveh otrok in zaposlena ženska sem pogosto utrujena, a zahvaljujoč kremi Lux-Factor to bolje skrijem in sem tudi na odru bolj samozavestna."

Lux Factor | Foto: Danica Lovenjak, novinarka in piarovka

"Obožujem občutek mehke in negovane kože, zato svojo kožo hranim samo z najboljšimi sestavinami. Krema Lux-Factor popolnoma zadovolji moje visoke kriterije. Saj se vidi, kajne?"

 

 

Lux Factor | Foto: Vesna Janković, poslovna ženska, voditeljica in nekdanja manekenka

"Narava mojega dela je taka, da pogosto nosim veliko ličil, zato mi je pomembno, da po napornem dnevu kožo negujem samo z najbolj kakovostnimi kremami. Krema Lux-Factor 4D Hyaluron s hialuronsko kislino mi zelo ustreza, ker na prijeten način kožo nahrani ter jo naredi bolj čvrsto in napeto. Ljudje so opazili, da imam zelo lepo kožo in sem videti mlajša. Vprašali so me, kaj uporabljam, in z veseljem sem jim priporočila kremo proti gubam Lux-Factor."

Preizkusite najboljšo kremo proti gubicam tudi vi!

Naročite jo lahko na Lux-Factor.com ali na telefonski številki 01 777 41 07.

Izkoristite še super popust!

S kodo SIOL10 lahko vse do konca meseca najljubšo kremo znanih Slovenk naročite kar 10 odstotkov ceneje!

Vas je strah, da ne bi opazili rezultatov?

Krema 4D Hyaluron je primerna za vse tipe kože, med zadovoljnimi uporabnicami pa je že več kot 20 tisoč Slovenk, a kljub temu vam znamka Lux-Factor Cosmetics ponuja tudi 30-dnevno garancijo. To pomeni, da lahko kremo v 30 dneh od prejetja paketa vrnete, če vam iz kateregakoli razloga ne bi ustrezala, ob tem pa vam vrnejo denar.

Ne spreglejte