SiolNET. Trendi Moda
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Zakaj je ta krema proti gubicam navdušila že na tisoče Slovenk?

Lux Factor |  | Foto:
Oglasno sporočilo

Gotovo ste že slišali za kremo Lux-Factor 4D Hyaluron, na katero prisegajo tudi Natalija Verboten, Vesna Jankovič, Danica Lovenjak in številne druge znane Slovenke … A kaj je pri tej kremi tako posebnega, da je v rekordnem času osvojila več kot 20 tisoč Slovenk?

1. Dejansko deluje

Intenzivna pomlajevalna krema Lux-Factor 4D Hyaluron z rezultati postreže že po dveh tednih uporabe, kar pomeni, da vašo kožo naredi bolj čvrsto in napeto, prav tako pa učinkovito gladi gube in izrazne črte, ki se pri ženskah začnejo pojavljati okrog 30. leta starosti.

2. Vsebuje kakovostno hialuronsko kislino

Krema proti gubicam Lux-Factor vsebuje izredno kakovostno hialuronsko kislino evropskega porekla, ki lahko nase veže velike količine vode in s tem kožo navlaži ter učvrsti bolj kot katerakoli druga sestavina. Hialuronska kislina z vezavo vode zapolni prostore med celicami in tako poveča voluminoznost kože. Posledično kožo opazno napne in zmanjša hrapavost ter zapolni gube, ki so posledica kronološkega ali fotostaranja. Ob redni uporabi je koža bolj čvrsta in mladostna. Poleg tega, da poskrbi za mladosten videz kože, pa jo ščiti tudi pred škodljivimi zunanjimi vplivi.

Lux Factor | Foto: 3. Več izdelkov v enem

Kremo Lux-Factor 4D Hyaluron lahko uporabljate kot dnevno in nočno nego, nanašate jo lahko na obraz, okrog oči, na dekolte in vrat. Vašo kožo vlaži in mehča, hkrati pa je tudi odlična podlaga za mejkap. Uporaba je izredno preprosta; vse, kar morate storiti, je, da pred nanosom očistite obraz.

4. Poudarja vašo naravno lepoto

Krema, ki je primerna za vse tipe kože, prodira pod povrhnjico in v globljih plasteh kožo vlaži od znotraj navzven, spodbuja naravno obnavljanje povrhnjice in izboljšuje strukturo kože. V primerjavi z botoksom, katerega uporaba se pogosto konča z izumetničenim videzom, zgolj poudari vašo naravno lepoto in tako še poveča vašo samozavest.

5. 30-dnevna garancija

Čeprav je krema Lux-Factor 4D Hyaluron na voljo samo prek spleta (naročite jo lahko TUKAJ ali prek telefonske številke 01 777 41 07), imajo vse stranke 30-dnevno GARANCIJO. Ta jim omogoča, da lahko kremo v 30 dneh od prejetja paketa, če iz kateregakoli razloga z izdelkom ne bi bili zadovoljni, vrnejo, ob tem pa jim vrnejo denar.

RAZMIŠLJATE, DA BI KREMO LUX-FACTOR 4D HYALURON PREIZKUSILI TUDI SAMI?

Poslušajte še izjavo zadovoljne uporabnice, ki je 30 dni brezplačno testirala kremo Lux-Factor:

Naročnik oglasnega sporočila je Lux Factor.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin