Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Neža Mrevlje

Torek,
17. 3. 2015,
10.47

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Kim Kardashian Mila Kunis Tom Cruise

Torek, 17. 3. 2015, 10.47

8 let

Vse za lepoto: tudi vbrizgavanje krvi, mazanje z zlatom in ptičjimi iztrebki

Neža Mrevlje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Videz, predvsem mladostni, ima v industriji zabave visoko vrednost, tako zelo, da so slavni zanj pripravljeni poskusiti marsikaj. Pa naj gre še za tako nenavaden lepotni tretma.

S tem, kako zadržati mladostni videz, se intenzivno ukvarja že mladi Harry Styles, član fantovske skupine One Direction. Za pomlajevanje je glasbenik izbral prav posebno metodo, piše Daily Mail, in sicer gel iz ovčje posteljice. Ta je bogata s hranilnimi snovmi, ki preprečujejo posledice delovanja prostih radikalov.

Serum nanesejo na kožo, nato pa ga osvetljujejo z LED-svetili. Mladi glasbenik se za takšen tretma odloči vsakih šest tednov.

Vbrizgavanje krvi Kim Kardashian je pred dvema letoma šokirala s svojo fotografijo na Twitterju, na kateri je imela kri na obrazu. A šlo je za lepotni postopek vbrizgavanja lastne krvi v obraz s ciljem, da se izboljša tonus kože.

Kri za vbrizgavanje vzamejo iz roke. Trombociti naj bi namreč stimulirali proizvodnjo kolagena, kar pa preprečuje nastanek prezgodnjih gub.

Ob tem lepotnem posegu je takrat, kot navaja Daily Mail, Kim Kardashian izjavila, da želi preizkusiti vse, zaradi česar se bo počutila mlajša in lepša. A vsaj kar zadeva kri, očitno ni edina, saj naj bi to metodo uporabljale tudi manekenka Gisele Bündchen, pevka Kerry Katona in igralka Anna Friel.

Maska iz slavčkovih iztrebkov Nad masko iz ptičjih iztrebkov naj bi se še posebej navduševali Tom Cruise in zakonca Beckham. Ta je narejena iz blata slavčkov z japonskega otoka Kyushua, k temu pa primešajo še riževo mleko in vodo.

Ptičji iztrebki so bogati z encimi, ki odstranjujejo odmrle celice, delujejo protibakterijsko, odlično čistijo kožo in jo svetlijo. Gejše so slavčkovo blato uporabljale namesto pudra.

Zlato in kaviar za lepšo kožo Maska iz zlata in kaviarja je še posebej prepričala manekenko Bar Refaeli. Gre za lepotni pripravek, ki še posebej blagodejno vpliva na vnetja, popravlja pigmentacijo kože, njeno elastičnost in deluje protibakterijsko.

Zlato in kaviar zmešajo še z medom in semeni navadnega rakitovca, ki je dober za regeneracijo kože.

Diamantni piling Ob krvi, ptičjih iztrebkih in zlatu ter kaviarju diamantni piling ni videti nič posebnega. A za Milo Kunis je ta očitno še vedno zmagovita možnost. Omislila naj bi si ga pred podelitvijo zlatih globusov, in sicer z dodatkom iz rubinov, so takrat pisali tuji mediji.

Ne spreglejte