SiolNET. Trendi Moda
Vsebino omogoča Lux Factor
  • Messenger
  • Messenger

VIDEO: Izjava uporabnice kreme proti gubicam, o kateri govorijo vsi!

Lux Factor |  | Foto:
Vsebino omogoča Lux Factor

Če na spletu preživite vsaj uro na dan, ste gotovo že zasledili tole fantastično kremo proti gubicam. Na kremo Lux-Factor 4D Hyaluron prisega tudi Natalija Verboten ter številne druge znane Slovenke in blogerke. Pa krema resnično deluje?

Za mnenje smo povprašali eno izmed uporabnic, ki je dobila priložnost, da kremo testira brezplačno. Po več kot 30 dneh uporabe je 45-letna gospa Slavka Kafol iz Novega mesta delila svoje izkušnje:

"Prve rezultate sem opazila zelo hitro, že nekje po 14 dneh uporabe. Gubice so bile predvsem na čelu opazno zglajene, koža pa bolj čvrsta in sijoča. Krema je zelo enostavna za uporabo, hitro se vpije, ne masti kože in je tudi dobra podlaga za make up. Priporočila bi jo vsem, ki se spopadajo z gubicami in si želijo mladosten videz kože, in vsem, ki si želijo za malo denarja dobiti veliko, saj krema zares deluje."

Kako deluje? Lux Factor | Foto:

Idealna kombinacija 100-% naravne hialuronske kisline 4D formule proti gubicam zagotavlja, da je Lux-Factor 4D Hyaluron krema varna in dokazano učinkovita terapija proti gubam. S klinično in dermatološko testirano formulo se uvršča med najučinkovitejše inovacije v kozmetični industriji za zmanjševanje gub in preprečevanje staranja kože.

Mikromolekulske mase aktivnih sestavin v Lux-Factor 4D Hyaluron kremi proti gubam prodrejo v globlje plasti kože, tako da z biotskim delovanjem v medceličnih membranah zapolnijo kožne gube od znotraj navzven. S slednjim poskrbijo za naravni botoks učinek in mladosten videz kože. Patentirana formula 4D Hyaluron s preizkušenimi sestavinami spodbuja naravni proces obnavljanja povrhnjice, zaradi česar koža zasije v boljšem tonusu. Idealna kombinacija učinkovin ščiti kožo pred škodljivimi zunanjimi vplivi, zato je koža ob redni uporabi kreme 4D Hyaluron napeta in mladostna.

Priporočajo jo tudi strokovnjaki

Lux Factor | Foto: Naravna dnevna in nočna krema Lux-Factor 4D Hyaluron je klinično testirana, priporočajo jo strokovnjaki, med njimi tudi magistrica farmacije Nina Šurbek Fošnarič: "Strokovnjaki in farmacevti smo se resno lotili analize sestavin v kremah ter sami testirali delovanje in učinek, da bi ugotovili, katera krema proti gubicam zares deluje in vsebuje naravne sestavine za varno uporabo brez škodljivih stranskih učinkov. Kot strokovnjakinja in magistrica farmacije priporočam izredno učinkovito kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron s 100-odstotno naravno hialuronsko kislino. Naravna patentirana 4D-formula proti gubam v Lux-Factorjevi kremi omogoča intenziven prenos učinkovin v kožo, tudi v globlje plasti, zato so tako globoke kot izrazne gube že po prvem nanosu očitno zmanjšane. Ob redni uporabi je izboljšan tonus, koža pa lepo zglajena!"

Bi želeli tudi vi preizkusiti trenutno najbolj učinkovito kremo proti gubicam na našem trgu?

Prav zdaj lahko naročite kremo proti gubam Lux-Factor 4D Hyaluron po promocijsko znižani ceni z več kot 50-odstotnim popustom, samo na www.Lux-Cosmetics.com ali prek telefonske številke 01 777 41 07!

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin