Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
6. 2. 2015,
11.05

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Petek, 6. 2. 2015, 11.05

6 let, 6 mesecev

Tudi Sports Illustrated promovira obline

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Naslovnica revije Sport Illustrated premika meje v svetu manekenstva, saj bodo svoj prostor prvič dobile tudi ženske z močnejšo postavo.

Revija Sports Illustrated od leta 1964 na začetku leta objavi posebno izdajo, ki je posvečena ženskim kopalkam.

Če je Kate Upton začela trend manekenk z oblinami in je bila na naslovnici revije Sport Illustrated v letih 2012 in 2013, so letos pri reviji stopili še korak dlje.

Ni razloga za skrivanje oblin Prvič se bo zgodilo, da bo v reviji manekenka močnejše postave. Temnolasa lepotica Ashley Graham, ki nosi konfekcijsko številko 44, je glavna zvezda v enem izmed oglasov, ki bodo v reviji. "Vem, da so moje obline seksi, in želim, da tudi druge ženske podobno razmišljajo o svojih," je povedala 27-letna lepotica, ki se bo pojavila v reviji. "Ni razloga, da bi jih skrivala, in obstajajo številni razlogi, da so tudi vse druge ženske na njih ponosne. Svet je pripravljen na obline v bikiniju."

Manekenke z oblinami so se začele v modni industriji prebijati lani, Ashley je do zdaj sodelovala v kampanjah za znamki Levi's in Lane Bryant ter krasila naslovnico revije Elle. Grahamova je leta 2010 nastopila v oglasu za spodnje perilo, ki ga ameriške TV-mreže niso želele predvajati, ker je bil preprosto – prevroč.

Obline so in 27-letna Američanka je zvezda kampanje Swimsuitsforall (kopalke za vse), ki slavi začetek "dobe zaobljenih deklet. Okus in tip teles se je skozi leta spremenil in obline so zelo in. Zato je najboljši način, da jih pokažemo v bikiniju," je povedala predsednica kampanje Moshe Laniado.

"Swimsuitforall pomaga ženskam, da se počutijo samozavestno in seksi v kopalkah in zelo sem navdušena, da sem del te kampanje," je še povedala Ashley.

Jennifer Lawrence ni ženska z oblinami, ampak je suha Ashley Graham je v intervju za revijo The Edit udarila po hollywoodskih merilih, ki Jennifer Lawrence naslavlja kot žensko z oblinami. "Jennifer Lawrence je po mnenju medijev dekle z oblinami, ampak ona je suha. Potrebno bo izobraževanje v šolah, ker so prehranske motnje vse pogostejše. Ni vse o tem, da govorimo o zdravju, ampak tudi o tem, da se je treba imeti rad takšnega, kot si."

Ne spreglejte