Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
11. 5. 2017,
8.05

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

poletje kopalke

Četrtek, 11. 5. 2017, 8.05

6 let, 7 mesecev

To so kopalke, o katerih vse govorijo!

Oglasno sporočilo

Prihajajo dnevi, ki so na kožo pisani vsem, ki noro uživajo na plaži, obožujejo občutek peska na koži in se predajajo užitkom na soncu. Ob morju, bazenu, jezeru … Kjerkoli, kjer so za dober videz dovolj le kopalke! In ker lahko poleti ves dan preživimo v svojih najljubših, morajo biti udobne in seveda – trendovske!

 | Foto:

Če iščeš nekaj, kar bo učinkovito tako v bazenu kot ob njem, potem izberi komplet, ki ti bo dal dovolj udobja. Kopalke z udobnim zgornjim delom. Lahko izbereš takšnega v slogu crop-topa ali pa klasične majice – takšnim kopalkam rečemo tudi tankini. S tem ubiješ dve muhi na en mah! Ne boš potrebovala dodatne majice, samo natakneš svoje najljubše kratke hlače (priporočamo džins z visokim pasom, tako boš res TOP!) in japonke. To poletje bo takšna kombinacija ena od najbolj priljubljenih!

 | Foto:

A vse se spremeni, če si tudi ti takšna, da vse dneve najraje preživiš v vodi! Obožuješ plavanje, igre z žogo v vodi? Ali pa samo poležavanje ob robu obale, kjer ti rahli valovi krajšajo čas? Potem je letošnja kolekcija nalašč zate, saj boš lahko našla veliko izbiro enodelnih kopalk. In v tej sezoni so res nekaj posebnega! Nor modni videz ustvarijo z atraktivnimi vzorci, edinstvenimi modnimi kroji, ki bodo poskrbeli, da ne boš videti kot na plavalnem tekmovanju, ampak kot prava modna ikona! Vse drugo je tvoja izbira! Ali boš izbrala romantične z volančki in videzom čipke, takšne bolj zapeljive z atraktivnimi vrvicami, ki se prepletajo na najbolj zanimivih mestih? Imaš rada, da tvoj stil izraža energijo z barvo, in boš tako izbrala žive barve in atraktivne vzorce? Ali želiš pritegniti bolj romantično-zapeljive skrivne poglede iznad sončnih očal?

 | Foto:

Hmmm, resnica je tudi ta, da včasih potrebujemo kopalke, ki bodo popolne tako čez dan kot tudi še pozno v noč, saj preživljanje poletja ob morju pomeni tudi zabave na plaži! Za to so seveda primerne kopalke vseh krojev, oblik in barv. Vseeno pa obstajajo smernice, ki te bodo naredile še posebej privlačno v plesnih ritmih tega poletja. Spet predlagamo kopalke, ki jih boš brez težav kombinirala s krilom, kratkimi hlačami ali prozorno obleko za na plažo – saj veš, včasih je lahko tisto skrito najbolj zapeljivo! Naslednji hit, s katerim ne moraš zgrešiti, je zagotovo rožast, "tropical" vzorec. Predstavljaj si: potrebuješ samo še cvet v laseh in osvežilni koktajl! Poskrbi, da tokrat ne bo ostalo samo pri sanjarjenju!

 | Foto:

Po vseh športnih aktivnostih in zabavi se vedno znova priležeta poležavanje in sprostitev na soncu ob šumenju valov! Zato brez premisleka potrebujemo najbolj priljubljen kos kopalk vseh časov! Brezčasne bikinke! Bikini obožujejo dekleta, ki si želijo porjavele kože in uživajo v sončenju. In tudi mi se strinjamo, da morajo biti vsaj ene tudi v tvoji torbi za plažo. Klasičnim bikini modelom bodo letos družbo delali privlačni kosi s prav posebnimi načini zavezovanja, asimetričnimi linijami in dodatnimi trakovi.

Prav vsak tvoj trenutek na plaži bo zaznamovan z zadnjimi modnimi smernicami. Upoštevaj le nekatere od njih in to bo tvoje najljubše poletje doslej!  

Prihaja pa tudi čas porok, zabav in raznovrstnih praznovanj. Svečane obleke so tiste, ki bodo takrat krasile tvojo garderobo. Za glamurozne priložnosti izberi dolgo obleko, po možnosti s čipko ali drugimi prefinjenimi detajli. Če želiš izstopiti iz okvirov klasike, si privošči midi obleko do kolen, ki je ravno prav elegantna, hkrati pa poudari noge, ob tem pa so še posebej zaželeni salonarji z visoko peto.

 

Ne spreglejte