Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
10. 3. 2008,
7.18

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Ponedeljek, 10. 3. 2008, 7.18

3 leta, 8 mesecev

Telo kot ogledalo celostnega (ne)ravnovesja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Telo je ogledalo naše duše in res bi bilo škoda, da bi nekaj odvečnih kilogramov ali centimetrov na napačnih mestih grenilo naše življenje ali slabilo naše zdravje.

Če se na telesni ravni ne počutimo dobro, to vpliva tudi na druga področja našega življenja. Ko je notranje ravnovesje porušeno, se zavestno in podzavestno trudimo, da bi ga čim prej ponovno vzpostavili. Telo, čustva in um so namreč povezani – če je katerikoli izmed teh delov izven ravnovesja, je neuravnotežena celotna oseba. Na našem telesu se to pogosto kaže v odvečnih kilogramih, prisotno pa je tudi nezadovoljstvo z lastnim izgledom.

Potrebno je uravnovesiti vse nivoje

Dobra novica je, da je prav na telesnem delu najlažje izvesti spremembe, ki vodijo v ponovno uravnoteženje. Vendar pa je to mogoče le s premišljenim ter celostnim pristopom. Če se ustavimo le pri simptomu (npr. želim shujšati, odpraviti celulit ipd.), gre navadno le za kratkoročno spremembo, z namenom prikriti simptome, ki pa ne more zagotoviti dolgoročnega uspeha in posledično kakovostnejšega življenja.

V salonih LINEA SNELLA oblikujemo telo in vzpostavljamo celostno ravnovesje

Saloni Linea Snella niso samo saloni za hujšanje in oblikovanje telesa, temveč predvsem centri za uravnoteženo, kakovostno in »fit« življenje. Naše poslanstvo je preoblikovati sanje in želje naših obiskovalk v njihov realen objektiv. Z revolucionarno metodo oblikovanja telesa LINEA SNELLA®, znanjem in dolgoletnimi izkušnjami pripravimo strategijo in vzpostavimo pogoje, ki vodijo do trajnih rezultatov - vitke linije in dobrega počutja. Vsako obiskovalko najprej povabimo na uvoden posvet. Na podlagi pridobljenih podatkov opredelimo priporočene rezultate in pri sestavi celostnega, individualnega programa upoštevamo tudi njene želje in pričakovanja, ki jih uskladimo z našim strokovnim mnenjem.

S celostnim in strokovnim pristopom metode LINEA SNELLA® ter z obilico pozitivne energije boste dosegli tudi najvišje cilje!

Po uvodnih posvetovanjih z našo strokovno ekipo - osebno svetovalko, dietetičarko in terapevtko, obiskovalka prične z izvajanjem individualno sestavljenega programa po metodi LINEA SNELLA®. Aktivna IR terapija je zmagovita kombinacija aktivnih terapij. Z delovanjem IR svetlobe, kromoterapije ter konstantne temperature 37°C omogoča izjemne rezultate pri izgubi teže in obsega na kritičnih točkah ženskega telesa (trebuh, boki, zadnjica, stegna). V kombinaciji s termoterapijo, učvrščevanjem tkiva in sproščanjem v ionosavni, predstavlja edinstveno metodo dela salonov Linea Snella. Ključen dejavnik na poti do cilja pa je seveda tudi redno spremljanje in vrednotenje doseženih rezultatov.

Brezplačen pregled in pisno jamstvo za uspeh

Prvi in ključni korak do skladne postave in dobrega počutja je brezplačen pregled, ki je popolnoma neobvezujoč, zaradi visoke učinkovitosti programov pa dajemo tudi pisno jamstvo za uspeh. Zgovoren je tudi podatek, da je v letu 2007 ob zaključenem programu kar 98,9 odstotkov vseh rednih obiskovalk ne samo doseglo, temveč tudi preseglo zastavljene cilje!

Če si tudi vi želite odpraviti odvečne kilograme, preoblikovati svojo postavo in dolgoročno izboljšati svoje počutje, nas pokličite na številko 080 15 88 ali obiščite spletno stran http://www.lineasnella.si/ in se naročite na brezplačen pregled. Veselimo se srečanja z vami!

Z veseljem vas tudi obveščamo, da bomo konec meseca marca za vas odprli nov salon Bežigrad in nov salon Vrhnika.

Ne spreglejte