Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
21. 1. 2015,
11.53

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Sreda, 21. 1. 2015, 11.53

8 let

Priljubljeni modni trendi, ki jih želimo čim prej pozabiti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Vsako leto se pojavi nekaj novih in nenavadnih modnih muh, ki ne ostanejo neopažene. Nekateri so nad njimi navdušeni, drugi pa komaj čakajo, da utonejo v pozabo. Vijoličasti lasje ali debele obrvi?

Da so lasje glasbenice Lady Gaga en dan zeleni in naslednji vijoličasti, smo se že navadili, a s takšno preobrazbo so v preteklem letu presenetile tudi zvezdnice, ki so svoje lase do zdaj ohranjale v naravnejših tonih. Barve mavrice na svojih glavah so hitro posvojile tudi njihove oboževalke, val nenavadnih pričesk pa je zajel tudi Slovenijo.

Povpraševanje je določilo tudi ponudbo, saj lahko pripomočke za domače barvanje konic las v nenavadne odtenke zadnje čase najdemo tudi v naših trgovinah. Potencial v zelenih laseh je videla tudi Kylie Jenner, najmlajša polsestra Kim Kardashian, ki je v svojo kolekcijo kozmetike dodala kredo, s pomočjo katere si obarvate konice, in zelene lasne podaljške.

Obrvi v obliki pomfrita Močno poudarjene obrvi so v zadnjem času dobile nove razsežnosti, na njihov račun pa smo se pogosto nasmejali tudi v viralnih šalah. Ena od njih je bila na primer primerjava pojava narisanih obrvi z ostrimi robovi s pomfritom.

Z močnimi obrvmi sicer ni nič narobe, pri njihovem vrisovanju pa bodite pozorni na to, da bodo robovi videti kar se da mehko in naravno, in ne puščajte ostrih robov.

Umetne trepalnice za vsak dan Podobno kot obrvi, ki si jih lahko permanentno vrišete že v številnih slovenskih kozmetičnih salonih, je v zadnjih mesecih tudi vedno več ponudbe za podaljšanje trepalnic. Poseg ima učinke sicer le slab mesec, potem pa vam prilepljene trepalnice večinoma odpadejo. A zadeva niti ni videti tako slabo – če le izberete salon, kjer so tehniko že izpilili. Med modne kikse bi prej uvrstili tiste trepalnice, ki jih za tri evre najdete v vsaki drogeriji in si jih z lepilom namestite kar sami. Te ne prelisičijo nikogar, saj je plastika tako simetrično narezana, da je že od daleč jasno, da so umetne in prav nič seksi, zato jih nikar ne nosite vsak dan.

Črna šminka Na preteklih tednih mode so številni modni oblikovalci ustnice manekenk obarvali v črno, to pa so na rdeče preproge prenesle tudi nekatere zvezdnice, med njimi Rooney Mara. Če vas že mikajo nenavadne barve, raje posezite po temnovijoličasti, črno pa lahko prihranite za pust, ki bo letos na valentinovo. Preden poljubite svojega Valentina, pa ga vsaj opozorite, da se bo moral pošteno potruditi, da spere črno šminko.

Ošiljeni nohti Nohti v obliki mandeljna, še posebej če so umetni, in 3D-manikira niso le popolnoma nenaravnega videza, ampak tudi precej nepraktični. Le poskusite z debelim umetnim nohtom, ošiljenim na špico, z mize pobrati kovanec. Misija nemogoče.

Ne spreglejte