Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
18. 9. 2018,
14.52

Osveženo pred

5 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

čebelja kozmetika PR članek

Torek, 18. 9. 2018, 14.52

5 let, 7 mesecev

Priljubljena slovenska kozmetika v vsak dom

Oglasno sporočilo

Iz majhnih stvari in preprostih idej lahko zrastejo velike stvari. V primeru Wild Bee² se je iz manjšega družinskega čebelarstva razvila priljubljena kozmetika na osnovi čebeljih pridelkov. Podjetniški duh in ljubezen do čebel osvajata vse več zadovoljnih strank.

V ponudbi imajo devet izdelkov za nego kože. Skupno vsem izdelkom je, da so narejeni na osnovi naravnih sestavin in izjemno hranljivih čebeljih pridelkov.

Še posebej primerni so za ljudi, ki imajo občutljivo kožo in iščejo izdelke višjega kakovostnega razreda ter se zavedajo, da ni vseeno, kaj dajemo na svojo kožo. Izdelki Wild Bee² ne vsebujejo parabenov, silikonov, umetnih barvil in GSO.

Do odličnih rezultatov jih je pripeljala trdna volja, strokovna ekipa in želja po širjenju holističnega pristopa, ki uči, da je za najboljše rezultate treba gledati širše in upoštevati vse vidike življenja.

Nega obraza, prodajna uspešnica

wild bee | Foto:

Za nego obraza vam svetujejo dva odlična izdelka:

Alternativna uporaba, vsak po svoje

Zanimivo je, da kar nekaj uporabnikov za nego obraza uporablja tudi univerzalno kremo, ki vsebuje propolis, vosek, med in aloe vero ter je primerna za nego celotnega telesa.

Npr. baby bee kremo z voskom, karitejevim in kakavovim maslom pa kar nekaj strank uporablja za nego obraza, če imajo izjemno suho kožo. Nekaterim pa je to najboljša rešitev za nego nog in pet. Kolesarji pa si z baby kremo negujejo notranji del stegen. Krema je sicer bolj mastna, a ker ni mazilo, ampak čisto prava krema, se zelo lepo vpije v kožo in jo neguje.

Pripravite se na jesen, roke in ustnice vam bodo še posebej hvaležne

V prihajajočih mesecih vam bosta zelo prav prišla krema za roke in balzam za ustnice:

Nega las, samo najboljše je dovolj dobro

wild bee | Foto:

Niso pozabili tudi na nego las za odrasle in otroke:

Obiščite spletno trgovino in se prepričajte, da je kakovost na prvem mestu

Raziščite našo SPLETNO TRGOVINO, kjer vam trenutno ponujajo akcijske cene in brezplačno dostavo pri nakupu nad 29 evrov.

wild bee | Foto:

Ne spreglejte