Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
19. 7. 2017,
12.36

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

dišava parfum PR članek

Sreda, 19. 7. 2017, 12.36

6 let, 7 mesecev

Predstavljamo nov dišavni dialog med žensko in moškim

Oglasno sporočilo

Leto 2017 je namenjeno dvema novima dišavama, ki odražata sodoben način življenja in nagovarjata novo generacijo: BECAUSE IT'S YOU zanjo in STRONGER WITH YOU zanj.

 

                                                                       

Emporio Armani | Foto:

Dva naziva – dve frazi, s katerima se začne ljubezenski dialog, predstavljen v seriji kratkih filmov režiserja Fabiena Constanta, v katerih imata glavni vlogi Matilda Lutz in James Jagger. Osrednji del te zgodbe je ljubezen – brezpogojna ljubezen, ki je razlog za veselje. Simbol te ljubezni sta dva združena prstana, ki popolno interpretirata nov dišeči duet.

Emporio Armani | Foto:

Matilda in James igrata Lauro in Paula, par, ki vsak dan preizkuša moč svoje ljubezni. Zgodba se odvija v strogem središču svetovne metropole in prikazuje ljubezensko zgodbo 21. stoletja. Laura in Paul doživljata ljubezen, ki ju krepi in zaradi katere se jima zdi vse mogoče – ljubezen, ki poganja in spreminja na boljše, širi obzorja in ju izpopolnjuje. Tako kot zaščitni znak blagovne znamke Emporio Armani: "Izbrali smo orla, ker smo vedeli, da bodo ljudje takoj prepoznali njegovo simboliko – željo po doseganju nebeških višin," je pojasnil Giorgio Armani.

Emporio Armani | Foto:

Skupaj lahko poletimo do nebeških višin, skupaj smo neustavljivi. Filmi prikazujejo tri črtice iz življenja, kjer Paul in Laura vsako situacijo spremenita v pozitivno izkušnjo, napolnjeno s hedonizmom. Naslovi zvenijo kot ljubezenske mantre, ki jima dajejo nenavadno moč in vero v ljubezen, ki narašča vsak dan.

Gre za nov dialog med moškim in žensko: sodoben, pozitiven in uravnotežen.

Ne spreglejte