SiolNET. Trendi Moda
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger
Zgodba o novi, neboleči metodi odstranjevanja dlak

Poslovite se od razdražene kože in vraščenih dlak

Oglasno sporočilo

Glede na to, da se je leta borila z vraščenimi dlakami in razdraženostjo, ki jo je povzročala depilacija, Maja Prek najbolje ve, kaj večina žensk prestaja med odstranjevanjem dlak. To 29-letno dekle je vso mladost iskalo rešitev za odstranjevanje dlačic. Želja po gladkih in lepih nogah, ki jih ni treba skrivati, jo je spodbudila, da končno najde rešitev.

Maja je v svojem boju vztrajala in zdaj odstranjuje dlačice na neboleč način ter se ne obremenjuje več s pordelostjo, mozoljčki in vraščenimi dlačicami, ki ostajajo po depilaciji. Končno ji ni več treba skrivati svojih nog pod kavbojkami.

Upamo, da njena zgodba pomaga vsem tistim, ki se želijo znebiti dlak brez razdraženosti in vraščanja, mislijo pa, da je to nemogoče.

Noge Foto: Thinkstock

Kaj je bila prelomna točka, ki te je spodbudila, da si poiskala novo rešitev za odstranjevanje dlak?

Lani sem morala operirati vraslo dlako. Problem z vraščenimi dlakami me muči, odkar sem začela odstranjevati dlake. Lani sem imela prvo operacijo, letos pa se mi je stvar ponovila. Dlaka se mi je vrasla na istem mestu in naredil se je ogromen čir, ki ga je bilo treba ponovno operirati. To ni boleča operacija, vendar je zelo neprijetna, problem pa se ponavadi vrne in zahteva novo intervencijo. Strah me je bilo, da bom morala vse življenje hoditi na operacije vraščenih dlak, saj sem jih imela po vsem telesu. Tako grozno je bilo, da sem celo poleti večinoma nosila hlače. Danes zagotovo ne nosim hlač, ni mi več treba skrivati svojih nog, saj imam končno popolne in lepe noge.

Star Silk Katere metode depilacije si uporabljala prej?

Katerih nisem! Seveda sem uporabljala brivnike, ki so povzročili razdraženost in pordelost, dlake pa so takoj zrasle nazaj. Potem sem slišala za fotoepilacijo in se takoj odločila, da jo preizkusim. Po petih ali šestih tretmajih, ki so bili zelo boleči, nisem opazila nikakršnih rezultatov, stran pa sem vrgla kup denarja. Ko sem že mislila, da mi nič ne more pomagati, sem odkrila način, ki dobesedno "uniči" dlake brez iritacije, bolečin in vraščanja. Spoznala sem, da imam lahko lepe in gladke noge, in nič več me ni moglo ustaviti.

Katero metodo za neboleče odstranjevanje dlak in preprečevanje njihovega vraščanja si odkrila?

Odkrila sem metodo Star Silk Prostvar, ki me je rešila. Ko sem jo prvič uporabila in videla, da ne povzroča iritacije, sem bila popolnoma osupla. Ko sem videla, da mi dlake zelo počasi rastejo in se ne vraščajo, pa sem bila presrečna. Še naprej sem redno uporabljala to metodo depilacije. Čutila sem, da bom kmalu lahko pokazala svoje noge, samo potrpeti je bilo treba, saj so leta boja z dlakami pustila sledi na mojih nogah.

Star Silk

Nam lahko poveš kaj več o "čudu" Star Silk Pro?

To je pravzaprav blazinica s kristali. Mogoče se noro sliši, ampak če ne bi bilo te blazinice, bi se še naprej mučila z dlakami, vraščanjem in razdraženostjo. Star Silk mi je pomagal, da neboleče odstranim dlačice z vseh delov telesa, in to brez razdraženosti, pordelosti in vraščanja. Vse dokler nisem začela uporabljati Star Silk Pro, sem mislila, da se bom vedno borila s temi težavami. Pred tem sem namreč poskusila vse, nič pa ni dalo takih rezultatov. Star Silk Pro sem našla na internetu in se odločila, da poskusim, čeprav me je bilo strah, da je to le še ena od reklam za metode odstranjevanja dlak. Videla sem, kaj piše, in pomislila, da bi morda lahko pomagalo. Ta dan bom slavila do konca življenja!

Hočeš reči, da ti je prav ta blazinica pomagala, da neboleče odstraniš dlake in preprečiš vraščanje?

Da, točno to hočem reči (smeh, op. p.). Vem, kako neverjetno zveni, verjemite, sama sem pomislila enako. To je blazinica s kristali, ki brusijo vršičke dlak, istočasno pa izvajajo rahel piling in odstranijo zgornji, mrtvi sloj kože. Ti kristali so dovolj nežni, da ne poškodujejo kože in je ne dražijo. Po drugi strani so dovolj močni, da odstranijo mrtve celice gornjega sloja kože. Redno sem uporabljala blazinico in dlake odstranjevala le z njo. Obrestovalo se je.

Kako pogosto uporabljaš Silk Pro?

Ne tako pogosto kot takrat, ko sem se brila. S Star Silk Pro dlake rastejo veliko počasneje.  Pravzaprav je dlake treba odstraniti vsakih 14 dni, kar je res super. Nasploh jih je veliko preprosteje odstraniti, tako da mi proces ne vzame veliko časa. Super je, da se lahko uporablja na vseh predelih, tudi za obraz. Koža je po tem tako mehka, gladka in nežna. Prvič imam tako lepo kožo in nikoli več ne bom dopustila, da bi bila moja koža zapuščena kot prej, preden sem začela uporabljati to blazinico.

Kako se je tvoje življenje spremenilo?

Veliko srečnejša sem. Začela sem nositi oblačila, ki so mi všeč, in ni mi več treba skrivati poškodovane in razdražene kože. Na bazenu ali na plaži mi ni več treba nositi saronga, da ljudje ne bi buljili v moje razdražene noge. Zdaj normalno kažem svoje telo v kopalkah. Vse se je korenito spremenilo. Sploh nisem vedela, da ti lahko ena tako majhna stvar spremeni življenje. Zdaj me veliko prijateljic prosi za nasvet o negi kože in odstranjevanju dlak. Vse življenje sem se borila z vraščenimi dlakami in razdraženostjo kože. Če sem lahko jaz premagala te težave, jih lahko vsak.

Star Silk Imaš kakšen nasvet za tiste, ki se borijo z vraščenimi dlakami, razdraženostjo in bolečinami?

Redno si delajte piling in vaša koža naj bo vedno navlažena. Uporabljate vlažilne kreme, izogibajte pa se uporabi različnih kemikalij na koži, saj jo to lahko poškoduje in naredi še bolj občutljivo. Depilacija z voskom in britje poleg dlak trgata tudi kožo, zato bi se jima morali izogibati. Namesto tega uporabljajte Silk Pro, tako se boste izognili poškodbam in razdraženosti kože ter vraščanju dlak. Jaz imam končno lepo in gladko kožo. Znebila sem se vseh tistih težav, ki jih s sabo prinašajo številne metode odstranjevanja dlak. Koža je tako negovana in s ponosom jo kažem.

Skrivnost učinkovitega odstranjevanja dlak in preprečevanja njihovega vraščanja je razkrita, osupli kozmetični strokovnjaki to imenujejo moderno čudo.

Po intervjuju z Majo so se oglasili številni zadovoljni uporabniki, ki so poskusili ta izdelek. Mnogi so rekli, da so odstranili dlačice brez bolečin in brez veliko truda. Na koži so izvajali krožne gibe, kot da bi delali piling. Vsi so navdušeni nad tem, da je ta metoda popolnoma neboleča.

Kot je rekla tudi Maja: odstranjevanje dlak brez bolečin in truda je zdaj mogoče. Pomembno je to, da skupaj s Star Silk Pro ne uporabljate drugih metod odstranjevanja dlak. Tako boste sčasoma popolnoma izkoreninili vrasle dlake in zmanjšali razdraženost kože

Star Silk Največje prednosti izdelka Star Silk Pro za doseganje popolne in gladke kože:

  • neboleče odstranjuje dlake,
  • zagotavlja mehko in gladko kožo,
  • izvaja piling kože,
  • izboljša mikrocirkulacijo,
  • preprečuje vraščanje dlak in
  • ne izzove razdraženosti kože.

Če želiš končati boj s prehitro rastjo dlačic, vraslimi dlačicami, razdraženo kožo in bolečino, a ne veš, kako to storiti, imamo dobre novice.

Samo bralcem tega članka distributer daje 50-odstotni popust - pod pogojem, da naročite ZDAJ!

Namesto 39,94 evra, kar je običajna cena izdelka, danes ta izdelek za preprosto odstranjevanje dlačic, dobiš za SAMO 19,97 evra!

Pohiti, zaloge so omejene! KLIKNI TUKAJ.

Naročnik oglasnega sporočila je Net Sales Ltd.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin