Pomladna priložnost – pomežik pomladnemu soncu

Prvi topli sončni žarki in jutranje žvrgolenje ptic že naznanjajo pomlad. Letni čas, ko se vse počasi prebuja. Dnevi postajajo daljši, toplejši in svetlejši. Čas, ko se poslovimo od sive zime in v svoje življenje spustimo živahne barve, se poigramo z vzorci in lahkotnejšimi materiali.

Oglasno sporočilo

Vir: Lisca Vir: Lisca

Pomladno sta se obarvali tudi novi kolekciji perila Lisca in Cheek by Lisca. Bogato vezenje in drzna prosojnost se v kolekciji prepletajo s cvetličnimi potiski in detajli, romantičnimi čipkami in modnimi barvami, ki bodo v vašo garderobo vnesli pomladno svežino, ženstvenost, eleganco in brezmejno mehkobo udobja.

Kolekcijo modnega perila lepo dopolnjujejo tudi lahkotne majice in pižame, ki bodo modno spogledljivko prek prijetne noči popeljali v sončno, razigrano jutro.

Vir: Lisca Vir: Lisca

Modne navdušenke, ne spreglejte hita letošnje pomladi, čipkastega modrčka bralette Lace Party iz kolekcije Cheek by Lisca. Z zapeljivo črno čipko bo prava izbira za vsak dan, pa tudi za bolj drzne večerne trenutke, ko ga boš oblekla le v kombinaciji s suknjičem. Modrček je na voljo samo v prodajalni Cheek by Lisca in v spletni trgovini.

Tudi v Lisci že lahko občutite pravo pomlad, čas začetkov in novih priložnosti. Med 16. in 26. marcem 2017 izkoristite pomladno priložnost in ob nakupu dveh izdelkov ali več iz izbranih serij perila, pižam in bluz iz kolekcije pomlad-poletje 2017 prejmete 20-odstotni popust.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano