Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
17. 3. 2014,
19.35

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Patrick Dempsey

Ponedeljek, 17. 3. 2014, 19.35

8 let

Patrick Dempsey: sanjski v usnju ali s kravato (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Igralec iz serije Talenti v belem Patrick Dempsey je eden od tistih zvezdnikov, ki ga boste našli na vrhu lestvic najbolj seksi moških na svetu.

Ameriški igralec in dirkač Patrick Dempsey, ki v seriji Talenti v belem igra zapeljivega nevrokirurga Dereka Shepherda, je ravno tako kot v seriji med gospodičnami zaželen tudi v zasebnem življenju. Igralec je del serije že od leta 2005 in prav vloga šarmantnega zdravnika mu je prinesla svetovno slavo. Znan je tudi kot strasten ljubitelj bencinskih športov, saj ima že več let tudi svojo tekmovalno ekipo – Dempsey Racing.

Dirkač v Versacejevih oblačilih

Dempsey je med drugim postal tudi obraz slovite italijanske modne hiše Versace, veliko pozornosti pa so modni kritiki namenili tudi njegovi pričeski, s katero je očaral marsikatero gospodično. Dempseyja se je prijel tudi vzdevek McDreamy – Sanjski, prav tako pa se je uvrstil na vrh številnih lestvic najbolj seksi moških na svetu.

Čeprav so Dempseyjeve oboževalke igralca najbolj vajene v beli zdravniški halji, pa mu tudi modni svet ni tuj. Na rdečih preprogah še ni razočaral, ob klasični črni elegantni obleki pa pozornost pritegne tudi v sivem smokingu. Ljubitelj adrenalinskih športov prisega na usnjene jakne in visoke usnjene škornje, povsem uglajeno pa zna nositi tudi džins. Pa modni dodatki? Če koga ni prepričal že s svojo sijočo pričesko, jo občasno skrije kar pod trendovski klobuček, kadar se naveliča kravate, pa jo nadomesti tudi s šalom.

In še nekaj zanimivosti – oseminštiridesetletnemu igralcu so pri 12 letih diagnosticirali disleksijo, zato se mora še danes besedila za vse vloge, tudi avdicije, naučiti na pamet. Dempsey ima za seboj propadel zakon z igralko Rochelle "Rocky" Parker, danes pa je še vedno srečno poročen z Jillian Fink, s katero imata tri otroke.

Ne spreglejte