Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
16. 11. 2011,
14.16

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

ocenili smo

Sreda, 16. 11. 2011, 14.16

6 let, 7 mesecev

Ocena: lak Alessandro Go Magic! z učinkom razpok

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Ocenili smo lak Alessandro Go Magic! Crash coat, odtenek 27. Preberite njegove značilnosti in končno oceno.

Kaj: lak Alessandro Go Magic! Crash coat, odtenek 27

Maloprodajna cena: 9,95 evra

Za koga: Za tiste, ki si želijo svojo manikiro popestriti z zanimivim učinkom, ki z le enim dodatnim nanosom pričara videz razpok.

Embalaža: Potisk razpok na pokrovčku že na prvi pogled razkriva, za kakšen lak gre in kakšen je njegov učinek. Po drugi strani je pokrovček celo večji od same stekleničke, v kateri je le 10 mililitrov laka. Embalaža je štirikotna, velik pokrovček pa pri nanašanju laka sicer omogoča stabilnost nanosa, obenem pa je uporaba malce okorna. Ščetine čopiča so kratke, a goste.

Sestavine: Lak ne vsebuje formaldehida. Gre za nemškega proizvajalca, ki svoje izdelke izdeluje in proizvaja v Nemčiji.

Vonj: Vonj laka je močan, celo agresiven. Lahko bi ga uporabljali tudi namesto zdravil proti zamašenemu nosu. Priporočamo nanos v dobro prezračenem prostoru.

Nanos: Konsistenca laka je precej gosta, kar povzroča nekaj težav, če želimo doseči natančen nanos. Za željen učinek bo sicer dovolj le ena plast laka, vendar naj bo na čopiču precej gost sloj barve. Lak Crash Coat nanašamo na predhodno že nalakirane nohte. Posuši se v minutki.

Obstojnost: Glede na to, da gre za lak, ki na nohtih ustvari poseben učinek, je obstojnost temu primerna. Popolna manikira bo zdržala dva do tri dni, nato pa se bo lak začel krušiti. To gre pripisati predvsem gosti plasti vsaj dveh različnih lakov. Z odstranjevanjem laka ni večjih težav.

Splošni vtis: Gre za zanimiv lak, s katerim na preprost način svojim nohtom zagotovimo zanimiv videz. Lak deluje kot nadlak,ki se po nanosu med sušenjem začne krčiti, kar na površini nohta ustvarja zanimive vzorce in učinek razpokanosti. Paziti moramo le, da imamo nohte predhodno nalakirane v barvi, ob kateri bodo črne razpoke najbolje prišle do izraza – recimo v srebrni, beli ali katerem drugem svetlejšem odtenku. Pohvale vreden je preprost nanos, saj brez posebnega truda ustvarimo maksimalen učinek.

Ne spreglejte