Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
1. 7. 2013,
7.09

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Ponedeljek, 1. 7. 2013, 7.09

8 let

Nora na balerinke!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Tjaša, 28 let: poletje v oblekicah, za katere med letom ni toliko priložnosti

Osemindvajsetletna Tjaša je topel poletni dan izkoristila tudi tako, da si je nadela frfotavo zeleno oblekico, ki je morda za na delovno mesto ne more obleči. Dela namreč v osnovni šoli, kjer kljub nenapisanim pravilom spoštujejo določene vzorce oblačenja. Pa vendar se Tjašin siceršnji slog ne razlikuje veliko od službenega, saj je zanjo v obeh primerih na prvem mestu udobje. Tudi zato nima težav pri kombiniranju oblačil, saj se police v njeni omari ne delijo na tiste za delo in recimo tiste za sproščeno druženje ali počitnice, saj gleda predvsem na to, da oblačila lahko kombinira.

Obožuje … balerinke Sem in tja kombinacijo popestri tudi s kakšnim modnim dodatkom, a nad nakitom načeloma ni preveč navdušena. Tokrat je nosila klobuček iz slame, ki še posebej prav pride zdaj, poleti, in vintage zapestno uro, ki jo je lani kupila na Vintage Vikendu v parku Tabor. "Rada pa imam čevlje, še posebej balerinke," pravi in prizna, da ima teh okoli 15 parov. "Zdijo se mi najbolj udobne in praktične. Imam jih v različnih barvah, odprte, zaprte …"

Tudi sicer ji je všeč slog, ki se navdihuje pri slogu iz preteklih let. Takšna so tudi njena sončna očala, ki so sicer nova, a po obliki in detajlih delujejo vintage. Ne mara vzorcev, posega po enobarvnih kosih – v zadnjem obdobju ji je zelo všeč rdeča barva, sicer pa ima tudi veliko oblačil v rjavkastih odtenkih. Oblekice, ki so jo osvojile v zadnjem obdobju, rada obleče tudi za v službo, a jih takrat kombinira s hlačami ali pazi, da niso prekratke. "Nosim le kavbojke, v kakšnih bolj elegantnih hlačah me redko vidite."

Novi nakupi za osvežitev garderobe Nakupuje rada, modnih smernic pa sicer ne spremlja preveč. "Večinoma se po nakupih odpravim, ko želim osvežiti svojo garderobo … Takrat kupim, kar mi je všeč, in kose, ki jih lahko med seboj kombiniram," razloži svoje nakupovalne načrte.

Ne spreglejte