SiolNET. Trendi Moda
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nick Cannon v najdražjih čevljih na svetu

4

termometer

V finalni oddaji Amerika ima talent se je Nick Cannon po odru sprehodil v najdražjih čevljih na svetu. Na njih je kar 14 tisoč diamantov prilepljenih na belo zlato.

Voditelj oddaje Amerika ima talent je želel v finalni oddaji tudi sam pustiti vtis in podreti rekord ali dva. Nick Cannon se je zato obrnil na oblikovalca nakita Jasona Arashebena, ki je že tako drage čevlje znamke Tom Ford spremenil v najdražje čevlje na svetu, vredne kar 2 milijona dolarjev oziroma 1,5 milijona evrov.

Čevlji so bili prevlečeni z belim zlatom, na njih pa je bilo 14 tisoč diamantov, Arasheben je v izdelovanje vložil kar 2 tisoč ur dela oziroma skoraj eno leto. Kar štiri mesece je porabil samo za iskanje diamantov, ki jih je bilo treba rezati toliko časa, da so bili vsi enake velikosti.

Ideja za najdražje čevlje na svetu je bila voditeljeva, ki pa očitno ni pomislil na lastno udobje, saj so čevlji zaradi številnih dodatkov precej neprožni, zato Cannon med vodenjem oddaje ni smel delati pretirano agresivnih gibov.

Cannon bo čevlje najverjetneje daroval dobrodelni ustanovi, kateri, pa se še ni odločil.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin