SiolNET. Trendi Moda
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Natalija Verboten: "S to kremo ohranjam svoj mladosten videz že tri leta"

Oglasno sporočilo

Simpatična pevka, žena in mama dveh otrok je konec minulega leta upihnila že 42. svečko, čeprav bi ji prej pripisali vsaj 10 let manj. Se tudi vi strinjate, da je vsako leto videti bolje?

Natalija VErboten Lux Factor | Foto:

Natalija Verboten Lux Factor | Foto: Natalija Verboten je razkrila, kako skrbi za svojo kožo:

"Imam izjemno občutljivo kožo in vedno sem le s težavo našla negovalne izdelke, ki moje kože ne bi še bolj razdražili. Ko sem začela uporabljati naravno kremo za obraz Lux-Factor 4D Hyaluron, sem prenehala preizkušati druge, saj izjemno blagodejno vpliva na moje težave. Zaradi narave dela sem pogosto močno naličena, ličila pa lahko kožo precej razdražijo. Kremo 4D Hyaluron hitro nanesem, lepo se razmaže in hitro vpije, moja koža pa je po njej gladka in tudi pri 42 letih še vedno čvrsta, elastična ter sijoča."

Seveda pa svoj videz poleg kreme 4D Hyaluron, ki ji je zvesta že tretje leto, ohranja tudi z zdravim načinom življenja, kar pomeni, da skrbi za uravnoteženo prehrano, ne kadi in ne pije alkohola, za fitnes pa poskrbita kar njena dva sinova, ob katerih nikoli ni dolgčas.

Natalija Verboten Lux Factor | Foto: Zakaj je Natalijina najljubša krema tako učinkovita?

Idealna kombinacija 100-odstotne naravne hialuronske kisline in senzacionalne formule 4D Anti-Wrinkle proti gubicam zagotavlja, da je krema Lux-Factor 4D Hyaluron varna in dokazano učinkovita terapija proti gubam. Hialuronska kislina je trenutno najbolj priljubljena sestavina v kozmetični industriji, saj lahko nase veže velike količine vode in kožo najbolj učinkovito učvrsti in napne. S klinično in dermatološko testirano formulo se krema 4D Hyaluron uvršča med najučinkovitejše inovacije v kozmetični industriji za zmanjševanje gub in preprečevanje staranja kože.

Mikromolekulske mase aktivnih sestavin v Lux-Factor 4D Hyaluron kremi proti gubam prodrejo v globlje plasti kože, tako da z biotskim delovanjem v medceličnih membranah zapolnijo kožne gube od znotraj navzven. Z zadnjim poskrbijo za naravni botoks učinek in mladosten videz kože. Patentirana formula 4D Hyaluron s preizkušenimi sestavinami spodbuja naravni proces obnavljanja povrhnjice, zaradi česar koža zasije v boljšem tonusu. Idealna kombinacija učinkovin pa kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi, zato je ob redni uporabi kreme 4D Hyaluron napeta in mladostna.

Preizkusite najboljšo kremo proti gubicam tudi vi!

Naročite jo lahko na Lux-Factor.com ali prek telefonske številke 01 777 41 07!

Natalija Verboten Lux Factor | Foto:

Vas je strah, da ne bi opazili rezultatov?

Krema 4D Hyaluron je sicer primerna za vse tipe kože, med zadovoljnimi uporabnicami pa je že več kot 20 tisoč Slovenk, a kljub temu vam znamka Lux-Factor Cosmetics ponuja tudi 30-dnevno jamstvo. To pomeni, da lahko kremo v roku 30 dni od prejetja paketa vrnete, če vam iz katerega koli razloga ne bi ustrezala, in vam vrnejo denar.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin