Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
27. 5. 2021,
6.53

Osveženo pred

2 leti, 11 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek hujšanje

Četrtek, 27. 5. 2021, 6.53

2 leti, 11 mesecev

Naprava, ki zagotavlja takojšnje in spektakularne učinke

Oglasno sporočilo

Mislite, da do poletja ne boste imeli časa shujšati, da bi na plaži navduševali s čudovito postavo? Ta naprava zagotavlja takojšnje in spektakularne učinke!

Slimdevice | Foto:

Izkazalo se je, da hujšanje ne sme biti frustrirajoče. Še več! Zahvaljujoč odkritju treh mladih raziskovalcev - junakov, je izgubo odvečne maščobe mogoče povezati le z užitkom, rezultati pa so presenetljivi!

Slimdevice | Foto:

Ves dietetični svet govori o neverjetnih podvigih mladih genijev, ki so v boju proti čezmerni teži naredili zgodovinsko revolucijo. Njihov izum pri vseh trajno pokuri celotno odvečno maščobno tkivo. Pomembno: popolnoma varno in brez spreminjanja prehrane ali načina življenja. Ta metoda zagotavlja hitro odstranitev 10 kg v 2 tednih. Kot pravijo mladi znanstveniki: "Naredili smo to, kar je medicina lahko in bi tudi morala pred 45 leti."

Udari v bistvo težave!

Slimdevice | Foto:

Telovadba ali diete – vse to deluje samo na maščobni sluzi ali razredčeni maščobi. Se pravi, da na tej, ki lahko hitro izgine, a se še hitreje vrne z dvojno močjo. Medtem so znanstveniki dokazali, da je vir težave v fosilni maščobi – notranji plasti, ki jo je precej težko razbiti. In prav zaradi tega so razvili posebni magnetni pas, ki deluje na najgloblje plasti maščobnega tkiva. Samodejno odstranjuje maščobe in zagotavlja hitre rezultate.

Zdaj lahko dobite magnetni pas s sofinanciranjem – omejena ponudba. Preizkusite in pozabite na odvečno težo!

Slimdevice | Foto:

Izkoristite sofinanciranje, da v 2 tednih izgubite celo 10 kg >>

Naročnik oglasnega sporočila je Benefit Pte. Ltd.

Ne spreglejte