Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
6. 9. 2024,
22.38

Osveženo pred

2 uri, 43 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,03

Natisni članek

Natisni članek

jesen moda udobje minimalizem majica

Petek, 6. 9. 2024, 22.38

2 uri, 43 minut

Modni kos, ki mora biti to jesen v omari vsake ženske

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,03
jesenska moda | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Jesen je čas, ko se naša garderoba prilagaja hladnejšemu vremenu, a ena stvar ostaja nespremenjena – potreba po brezčasnih osnovnih kosih, ki jih lahko kombiniramo na različne načine. Med temi kosi so minimalistične majice nepogrešljive. Zaradi svoje preprostosti in elegance so vsestransko uporabne ter omogočajo nešteto modnih kombinacij. So ključni element v vsaki omari, saj omogočajo enostavno sestavljanje različnih stilov, od elegantnih do sproščenih. V nadaljevanju tega članka vam razkrivamo, katere barve minimalističnih majic morajo biti v vsaki ženski omari in kje jih lahko kupite.

Bela

Bela majica je brezčasen kos, ki se popolnoma ujema z vsakim oblačilom, naj bo to suknjič, krilo ali kavbojke. Zaradi svoje nevtralnosti je idealna tako za poslovne kot vsakdanje kombinacije. Odlično se poda pod blazer za eleganten videz ali pa s kavbojkami za bolj sproščen stil.

Fotogalerija
1
 / 4

Črna

Črna majica je klasična in izžareva eleganco. Lahko jo nosite za na večerjo ali pa kot osnovo za poslovni videz. Kombinirajte jo s krilom ali usnjenimi hlačami za drzen, prefinjen videz. Črna majica je vsestranska in primerna za različne stile.

Fotogalerija
1
 / 4

Siva

Siva majica je odlična izbira za vsakodnevne outfite. Je dovolj nevtralna, da jo lahko kombinirate z različnimi barvami, a hkrati dovolj zanimiva, da doda subtilen pridih sofisticiranosti. Nosite jo z denim jakno ali olivno zelenimi hlačami za eleganten jesenski videz.

Fotogalerija
1
 / 4

Bež

Bež majica prinaša topel, nevtralen ton, ki je idealen za monokromatske kombinacije ali slojenje. Je vsestranska in se lepo poda z drugimi nevtralnimi kosi, tudi s kavbojkami ali elegantnimi hlačami za prefinjen, a sproščen videz.

Fotogalerija
1
 / 4

Preberite še:

oblačila
Trendi Telovniki so letošnji modni hit
Poslovne ženske
Trendi Poslovni stajlingi, ki vas bodo navdušili
Črna
Trendi Kaj o ženski povedo črna oblačila?
Ne spreglejte