SiolNET. Trendi Moda
2,25

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kaj si je Carrie Fisher v resnici mislila o figah princese Leie

2,25

termometer

 | Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Oboževalci sage Vojne zvezd žalujejo za princeso Leio, igralko Carrie Fisher, ki je lik upodabljala vse od leta 1977. Pa ste vedeli, kaj si je mislila o slavnih figah, ki so zaznamovale njeno kariero?

Lahko bi rekli, da sta imeli figi princese Leie svojo slavo. Opevani sta bili v mnogih filmih, tudi v priljubljeni seriji Prijatelji, ko si je Ross zaželel, da bi Rachel uresničila njegovo fantazijo in se za v posteljo prelevila v Leio.

A kdo bi si mislil, da prav Carrie Fisher ni bila tako zagrizena oboževalka te pričeske. V lanskem intervjuju za spletno stran Allure je tik pred premiero novega dela Vojna zvezd: Sila se prebuja povedala, da to ni stil pričeske, ki bi jo hotela posnemati.

"Potrebovali so debeli dve uri, da so mi jih naredili," se snemanj izpred skoraj 40 let spominja Carrie. "Zaradi tega sem morala na snemanje prihajati ob 5. uri zjutraj, pred vsemi drugimi."

Carrie je hotela sivo Leio, a je ni dobila. Kasneje je priznala, da je ta videz že stvar preteklosti. | Foto: Getty Images Carrie je hotela sivo Leio, a je ni dobila. Kasneje je priznala, da je ta videz že stvar preteklosti. Foto: Getty Images

Kasneje, ko je na novo upodobila Leio, so na slavni figi pozabili, a Carrie je vseeno predlagala, da bi jih nosila, a tokrat v sivi različici. "Rotila sem jih za sivi figi. Kaj ne bi bilo krasno? Babi Leia ... čisti hišo in peče piškote v obliki robotov. Kdo si ne bi želel tega?"

Carrie je po tem oboževalcem dejala, da so fige že preteklost in da jih verjetno ne bodo videli v naslednjih epizodah. Imela je prav.

Save

delitve: 12
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin