Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Boh

Ponedeljek,
20. 5. 2013,
11.28

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

rdeča preproga Cannes Eva Longoria

Ponedeljek, 20. 5. 2013, 11.28

8 let

Eva Longoria v Cannesu najprej brez hlačk, nato v prosojni obleki

Tina Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Pretekli konec tedna je za svojevrsten vrhunec na rdeči preprogi v Cannesu poskrbela prelestna Eva Longoria, ki je pozabila, da ne nosi hlačk, in tako širnemu svetu pokazala svoje intimne dele telesa.

Vedno brezhibno urejena Eva Longoria je na rdeči preprogi filmskega festivala v Cannesu doživela manjši stilski spodrsljaj. Nekoliko preveč je dvignila krilo svoje nebeško modre obleke in tako fotografom dala na ogled svoje intimnejše predele. Eva se je svoji nerodnosti samo nasmejala in svojo pot po rdeči preprogi nadaljevala z dvignjeno glavo in s prefinjenostjo, ki je očitno zapisana v njenem DNK-ju: koketirala je s fotografskimi objektivi in veselo kramljala s svojimi kolegi.

Trikrat božanska Eva

Eva Longoria je sicer v Cannesu navdušila kar trikrat. Prvič v na prvi pogled precej zaprti kreaciji oblikovalca Zuhaira Murada. Zlata obleka je bila nekakšna neskončna čipka elegance, ki je očarala zaradi prefinjenih in dragocenih detajlov in kroja, ki se je lepo prilegal njenemu telesu. Toda pravo razodetje je bil njen hrbet, ki je bil odprt ravno v predelu, kjer 38-letna igralka skriva svojo tetovažo.

Naslednji dan je bila Eva pravo nebeško razodetje. V Versacejevi pleteni obleki je razkazovala svojo lepo nogo, in čeprav je tudi tokrat skrila svoj dekolte, sta bila njena gola rama in njen razgaljen hrbet prava erotična bomba. Eva je po spodrsljaju z obleko priznala, da ni nosila spodnjic, in se o tem nekoliko pošalila tudi na socialnem omrežju.

Zagotovo najbolj seksi pa je bila njena črna in zelo prosojna obleka, ki jo je Eva oblekla za posebno gala prireditev v okviru festivala. Zelo globok dekolte se je zvito skrival za temnejšimi vzorci na tkanini, poslikava na njenem telesu pa je delovala kot kakšna abstraktna fantazija. Močnejši mejkap je na njej deloval bolj divje, njena celostna podoba pa je navdušila tudi tiste, ki sicer niso njeni oboževalci. Prosojnost obleke je tokrat potrdila, da so njene spodnjice na svojem mestu.

Katera od treh Evinih oblek je bila vam najbolj všeč?

Ne spreglejte