Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
27. 5. 2024,
10.30

Osveženo pred

2 tedna, 5 dni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,56

Natisni članek

stil moda Monaco Formula 1 Charles Leclerc Alexandra Saint Mleux

Ponedeljek, 27. 5. 2024, 10.30

2 tedna, 5 dni

Dekle zmagovalca dirke formule 1 v obleki za le 47 evrov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,56
Alexandra in Charles | Foto Guliverimage

Foto: Guliverimage

V Monte Carlu je minuli vikend oživelo, saj je na njem potekala ena izmed najprestižnejših dirk formule 1. Šlo je za pestro tekmovanje, saj so ga že v štartu prekinili z rdečo zastavo. Na koncu je na stopničko za prvo mesto stopil Charles Leclerc. Tokrat pa se ne bomo ukvarjali z rezultati talentiranega Charlesa, temveč s stajlingi njegove partnerke Alexandre Saint Mleux. 

Lepotica, ki je osvojila srce zmagovalca letošnje dirke v Monaku, je brez dvoma zasijala. Njeni različni stajlingi so privabili oči marsikoga. Čudovite obleke in seti, ki jih je nosila, so ustvarili veliko zanimanja. Njihove cene pa so presenetile tudi nas.  

Obleka, ki jo je Alexandra nosila na gala večerji, stane le 47 evrov 

Alexandra saint Mleux in Charles Leclerc na gala večerji po osvojeni zmagi. | Foto: Profimedia Alexandra saint Mleux in Charles Leclerc na gala večerji po osvojeni zmagi. Foto: Profimedia

Tisti, ki smo se spraševali, iz kje je ta prefinjena obleka, ki jo je Alexandra nosila na gala večerji, imamo odgovor. Obleka je znamke Meshki, naročiti jo je možno prek spletne trgovine, ki svoje kose dostavlja tudi v Slovenijo. Prvotna cena obleke je znašala približno 79 evrov, nato pa se je pojavila na znižanju, kjer je še vedno na voljo. Trenutna cena obleke znaša 47 evrov.  

Fotogalerija
1
 / 2

Rožnata obleka, ki je vzbudila največ zanimanja 

Alexandra z obleko, ki je vzbudila ogromno zanimanja. | Foto: Guliverimage Alexandra z obleko, ki je vzbudila ogromno zanimanja. Foto: Guliverimage

Opazili smo stajling, ki ga je poustvarila z rožnato obleko, ki izžareva poletje. Ko smo se poglobili v raziskovanje, smo opazili enako obleko v spletni trgovini Realisation. Cena omenjene obleke znaša 270 evrov. Alexandra jo je kombinirala z belimi sandali in ročno torbico. Za piko na i je dodala očala z zlatimi okvirji.  

Fotogalerija
1
 / 2

Komplet krila in jakne v roza barvi je na Alexandri vsekakor zablestel 

Komplet, ki ga je nosila Alexandra, kriči po poletju. | Foto: Profimedia Komplet, ki ga je nosila Alexandra, kriči po poletju. Foto: Profimedia

Alexandra je pokazala poletni stajling, ki je padel v oči že na prvi pogled. Izjemno lepa roza barva v kombinaciji z rjavimi lasmi partnerke zmagovalca dirke formule 1 v Monaku. Komplet je znamke Devon Windsor, ki ponuja izjemno elegantne in kvalitetne kose. Cena kompleta znaša približno 300 evrov.  

Fotogalerija
1
 / 2

Preberite še:

Manikura
Trendi Kakšni bodo trendi v manikuri letošnje poletje?
Bele obleke
Trendi Barva oblek, ki bo letos poleti najbolj izstopala
viral obleka
Trendi Viralno poletno obleko lahko končno kupite tudi pri nas
Ne spreglejte