Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
13. 6. 2016,
15.35

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Špas teater

Ponedeljek, 13. 6. 2016, 15.35

6 let, 7 mesecev

Prireditev bo ob vsakem vremenu, ker radi nasmejemo ljudi, tudi ko pada dež. Otroci potrebujejo pomoč, ne glede na slabo ali lepo vreme.

Vabljeni na brezplačno dobrodelno prireditev, polno smeha – v središču Ljubljane!

Oglasno sporočilo

Foto: Špas teater

19. junija ob 20. uri se boste lahko nasmejali do solz. V središče Ljubljane namreč prihaja sproščena zabava, ki bo zatresla oder Kongresnega trga.

Predstava vseh predstav – najboljše od najboljših

Na oder bodo stopila priljubljena igralska imena, za večer preplavljen s pozitivno energijo in smehom bodo poskrbeli: Denis Avdić, Ranko Babić, Lado Bizovičar, Klemen Bunderla, Jernej Čampelj, Katarina Čas, Jure Godler, Jaša Jamnik, Jure Karas, Boris Kobal, Ana Maria Mitić, Zvezdana Mlakar, Gašper Tič, Jonas Žnidaršič, igralci muzikla Cvetje v jeseni z Nino Pušlar in Matjažem Robavsom, ter druga znana imena velikih odrov in glasbeniki, ki vam jih bomo razkrili med prireditvijo.

 | Foto: Špas teater Foto: Špas teater

Pošljite SMS -  podarite 1 evro ali 5 evrov za socialno ogrožene otroke

Od 10. 5. 2016 do preklica pomagajte tako, da na številko 1919 pošljete SMS s ključno besedo:
•    NASMEH1 in podarite 1 evro
•    NASMEH5 in podarite 5 evrov

Poslani SMS vam prinaša ugodnosti pri nakupu vstopnic

Donacija vam prinaša tudi POPUST na redno ceno vstopnic za izbrane predstave Špas teatra: donacija 1 € vam prinaša 10% popust, donacija 5 € vam prinaša kar 50% popust. Popust lahko uveljavljate na blagajni Kulturnega doma Mengeš, ob predložitvi poslanega SMS-a, kjer je razvidno, koliko sredstev ste prispevali.

Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo NASMEH5 ali NASMEH1 na številko 1919 in prispevali boste 5 evrov  oz. 1 evro v sklad Ustanove Pustimo jim sanje, za socialno ogrožene otroke in družine v Sloveniji. Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, Izimobila, Debitela, Simobila, Telemacha in T-2. Navedeni mobilni operaterji se odpovedujejo vsem prihodkom iz naslova poslanih SMS-ov. Pravila pošiljanja SMS: Telekom Slovenije, Debitel

 | Foto: Špas teater Foto: Špas teater Jure Godler

V današnjih časih marsikdo živi po tistem biblijskem geslu: "Stori drugemu … pol pa zbeži." (Gen. 2:13) Mnogo pa je tudi tistih, ki vedo, kako pomembno je v življenju pomagati predvsem tistim, ki jim naša pomoč res lahko spremeni življenje na boljše.

Lepo vabljeni na Kongresni trg, kjer se boste 19. 6. na ves glas smejali čisto novim in svežim medijskim obrazom in talentom, ki bodo v prihodnosti gotovo zvezdniško zaznamovali slovenski medijski prostor.

 | Foto: Špas teater Foto: Špas teater Denis Avdič

Kaj delaš 19. 6. v nedeljo zvečer? No vidiš, ne veš. Ti bom jaz povedal. Na Kongrescu boš gledal najboljše iz Špas teatra. Ne samo, da se prideš smejat, tam boš tudi zato, ker gre za dober namen. Dobro se pripravi na noč, ki prihaja. Zna biti zelo vroča. Odvisno od tega koliko piva nameravaš spiti, da ti postane Ranko Babić všeč. Ne pozabi povabiti tudi prijatelja, ki te bo potem častil pivo. Jaz se še odločam ali bi povabil Vida Valiča ali Jano Morelj. Valič ma več denarja in več lahko pijem, Jana ma ga manj ampak spije več. Pa še vroča noč se z Jano sliši bolje kot z Valičem.

 | Foto: Špas teater Foto: Špas teater Ana Maria Mitić

Glede na to, da imam veliko srečo živeti od poklica, ki ga srčno rada opravljam, se mi zdi še posebej pomembno, da s svojim delom lahko tudi pomagam. Tudi zaradi tega sem rada del Špas teatra, ki ne pozablja na pomoči potrebne. Vsakdo si zasluži obilo smeha in zabave - še zlasti naši najmlajši!

 | Foto: Špas teater Foto: Špas teater Katarina Čas

Nesebična pomoč bi morala biti pravilo in ne izjema. Še posebej, če gre za otroke.

Ker štejejo dejanja in ne besede, vas vabim, da se nam pridružite na Špasovem dobrodelnem dogodku, kjer se boste nasmejali in s kakšnim poslanim sms-om NASMEH1 ali NASMEH5 na 1919 tudi pomagali. Hvala!

 | Foto: Špas teater Foto: Špas teater Jernej Čampelj

Nikoli ne veš, kaj te v življenju čaka. Zato privošči drugim, kar želiš sebi in svojim bližnjim. Pomagaj, če lahko, ker ne veš, kdaj boš sam potreben pomoči. Včasih je prijaznost do sočloveka vse, kar nekdo potrebuje. Smeh pa je nekaj, kar nikoli ne škodi. 19. 6. smeha ne bo manjkalo in upam, da bomo pomagali polepšati vsaj en dan vsem prisotnim. Če nam jih uspe več, pa toliko bolje.

 | Foto: Špas teater Foto: Špas teater Ranko Babić

Sočutje in pripravljenost pomagati, nas delata človeške in nas osrečujeta. Tako tiste, ki pomoč potrebujejo, kakor tiste, ki jo dajejo. Se spomnite, kdaj ste bili vi nazadnje v stiski in kako veseli ste bili, ko vam je nekdo podal roko? Pomagajmo tokrat skupaj otrokom, ki nas potrebujejo. Pridružite se nam 19. 6. na Kongresnem trgu v Ljubljani. Mi vam bomo podarili nepozaben večer poln zabave in dobre volje, vi pa boste s svojimi prostovoljnimi prispevki, podarili otrokom nasmeh na obrazu.

 | Foto: Špas teater Foto: Špas teater Jaša Jamnik

Prijetno je prejeti, še prijetneje podariti. Pomagajmo si, pomagajmo vsi. Pridite na Kongresca, bomo skupaj.

 

 | Foto: Špas teater Foto: Špas teater Rado Mulej

Če ljudje mislijo, da je potrebno pomagati naj NE pomagajo, pomagajmo s srcem. Pomagaš, ker tako čutiš in res žalostno, da nas je sistem pripeljal do tega, da res moramo pomagati en drugemu - zato resnično, srčno vabljeni vsi kateri tako čutimo in s tem uresničimo del sanj vsem nam. RadoMaVasRad

 | Foto: Špas teater Foto: Špas teater Boris Kobal

Pomagati je treba, ker pač nekdo mora nekomu pomagat v trenutku ko je država zatajila. Pridite na kongresca in bodite "država". Pa smejali se nam boste, čeprav nismo politiki. P Boris

 | Foto: Špas teater Foto: Špas teater Klemen Bunderla

Pomagati je treba, ker je ljudem treba pač privoščiti to, kar želimo, da bi drugi naredili za nas in nam. Razen, če nismo sado-mazohisti. ;)

Kaj nam pa ostane, ko nimamo drug drugega! In 19. nas bo veliko, ki verjamemo v dobro in smeh!

 | Foto: Špas teater Foto: Špas teater Gašper Tič

Tudi, če se kdaj zdi, dajanje ni nikdar enosmerno; samo v odprto dlan pade; in srce!

 

 | Foto: Špas teater Foto: Špas teater Zvezdana Mlakar

Delati dobra dela, deliti darila, podariti svoje delo, svojo pozornost in pomagati, bi moralo biti poslanstvo vsakega izmed nas! To je prava duhovna empatija, ki je današnjemu svetu potrebna! Jaz to delam in tako živim! Preprosto, brez velikih besed, ker če jih je preveč, to že ni prava dobrodelnost. Pomoči potrebnih je okrog nas vse več in, če ti je ime človek, se enostavno moraš odzvati na ta klic.

Če vas povabim na večer smeha, da se bo vase srce igralo in vibriralo v radosti in prešernosti, je to največ, kar lahko dam! Skozi vaš smeh sem leta in leta letela na krilih ljubezni, ker je smeh čista ljubezen! Objem sebe v radosti! Gremo se objemat! Ker takrat nič ne boli! Ko se smejemo v resnici sebi! Preredko!

 | Foto: Špas teater Foto: Špas teater Urška Alič

Kaj lahko pričakujemo 19. 6. na Kongresnem trgu?

Upam, da ne dežja. Po prvotnih zamislih o posebni predstavi vseh predstav smo prišli do sklepa, da ljudem v slabih dveh urah ponudimo samo SMEH, SMEH,SMEH in še enkrat SMEH. Pa malce glasbe za vmes, da se lahko trebušne mišice malo odpočijejo. Od obiskovalcev pa pričakujemo čim več poslanih sms-jev NASMEH1 ali NASMEH5 na 1919. Še to: VSTOPNINE NI!

Več: www.spasteater.com

Ne spreglejte