SiolNET. Trendi Kultura
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Špas teater vas razvaja s cenejšimi vstopnicami

0

termometer

 | Foto:
Špas teater je pripravil spored najboljših komedij z najboljšimi igralci. Za 8. marec si privoščite obisk gledališča.

Prihaja praznik, ko si vso našo pozornost zaslužijo ženske v naši bližini, zato si pravočasno zagotovite vrhunsko zabavo. Razvajajte jih z obiskom gledališča. Pokličite svoje prijateljice ali pa se z družino odpravite v gledališče in se zabavajte.

Izkoristite izjemno priložnost za nakup cenejših vstopnic za predstave Špas teatra, ki bodo na sporedu od 6. do 13. marca.

Ponudba velja od 17. februarja do 4. marca. Predstave so v Kulturnem domu Mengeš.

Slovenska literatura od A do Ž – megauspešnica z vročim Ladom Bizovičarjem

Sodeč po smehu, ki se vedno vali iz prepolnih dvoran, nam je Lado blazno všeč. On ve, kako se pravilno nosijo čevlji, kako obtežiti goro računov s knjigami, ve pa tudi, da so Cankarjeva zbrana dela dobra za več stvari, tudi za kurjavo. Lada ne smete zamuditi v času, ko vsi zbiramo darila za dan žena in dan mučenikov. Knjiga je dobra ideja, vstopnica za predstavo Slovenska literatura od A do Ž pa še boljša.

Družinska predstava: v nedeljo, 6. marca, ob 18. uri. Družinski paket za 4 – prihranek do 28 evrov!

Super fajn dan mučenikov: v četrtek, 10. marca, ob 20. uri. Paket za družbo štirih oseb – prihranek do 28 evrov!

Moški so z Marsa, ženske so z Venere – komedija z Denisom Avdićem

Denis razkriva resnico o parih, o tem, kaj reče ženska in kaj (ne) razume moški, kako preprost je pravzaprav moški svet in kako ga ženske znamo narediti zanimivega ... Denis Avdić ima izkušnje, družino, otroka in ženo. Vse pove in nič ne skriva. Razgalja naša življenja doma tako, da je resnica še bolj gola od resnice same, in je edini, ki si drzne stopiti tja, kamor si mi včasih ne upamo.

Večer za Marse in Venere: v petek, 11. marca, ob 20. uri. Paket za dva para (4 vstopnice) – prihranek do 28 evrov!

Moška copata – komedija z Rankom Babićem

Ljubljenec slovenskih src, znan kot Ibro v televizijski seriji Ena žlahtna štorija, preprost fant, ki je rasel v bloku in se vsega naučil sam. Do marca je razprodal že 200 predstav.

V uri in pol razloži, da življenje v dvoje prinese zaplete, na katere še pomislite ne. Pozna pa tudi odgovore!

Naučil se je govoriti jezik džentelmena, moža, ljubimca in očka, zdaj pa bo abecede zapletenih odnosov naučil še vas.

Žurka za punce: v torek, 8. marca, ob 18.00 in 20.30. Punce, kupite 8 vstopnic, plačate jih 5, mi pa vam 3 podarimo – prihranek 51 evrov.

Ko ko kokomedija – slavni in pr'fektni Katarina Čas in Ana Marija Mitič

Dve čudoviti, jezični, spogledljivi, nasmejani, objokani, z vsemi žavbami namazani, pametni, "dokler naju zavist ne loči" prijateljici bosta že po prvih stavkih z lahkoto pritisnili na vaš davno pozabljeni gumbek prave zabave.

Prisežemo na BFF (Best Friends Forever)! Katarina in Ana Marija KOnkretno KOmentirata, KOrenito razpravljata, kdaj pa kdaj zaKOlneta in prav po žensko KOnčujeta. Imata recept za vsako težavo in odgovor na vsako vprašanje. Če česa ne vesta, se dogovorita po žensko in najdeta rešitev.

Super fajn večer s prijateljicami: v sredo, 9. marca, ob 20. uri. Ob nakupu štirih vstopnic za štiri dame štirje kozarčki penečega vina.

Cvetje v jeseni – več kot 100 ponovitev

Idilična kmečka povest Cvetje v jeseni avtorja Ivana Tavčarja je najbolj znana ljubezenska zgodba v slovenski književnosti, velja pa tudi za eno najlepših. Ni boljšega kot začeti z brezčasno literarno podlago, ki je idealen material za muzikal, saj vsebuje vse prvine, kot so ljubezenska zgodba med Janezom in Meto, zabavljaška zgodba sluge Danijela in dekle Lize, zavist, veselje, upanje, skratka vse, kar vedno močno vpliva na občinstvo.

Romantična družinska predstava: v nedeljo, 13. marca, ob 18. uri. Družinski paket za 4 – prihranek kar 30 evrov!

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin