SiolNET. Trendi Kulinarika
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Vrhunski ostrivec za hitro, enostavno in varno ostrenje kuhinjskih nožev in drugih rezil!

Oglasno sporočilo

Razmišljate o nakupu novih nožev? Preden se odločite za to obupano potezo, dajte svojim starim nožem priložnost, da ponovno pokažejo svoj sijaj!

Flamingo

Da, vemo, da priprava hrane s topim nožem ni užitek. Lahko bi rekli, da predstavlja resničen izziv. Toda zahvaljujoč temu odkritju profesionalnih kuharjev lahko zdaj tudi najbolj tope nože povrnete v življenje v samo treh potezah.

Prav ste prebrali, tri poteze v treh sekundah. Sliši se neverjetno, skrivnost pa je v popolnoma revolucionarnem ostrivcu.

Ta zelo preprosta rešitev vam pomaga, da imate vedno oster in uporaben nož v samo nekaj potezah. Ni nam treba poudarjati, da bo priprava hrane neprimerljivo hitrejša in enostavnejša. Hkrati bo tudi varnejša, saj je znano, da je top nož veliko bolj nevaren kot oster.

Za kakšen ostrivec gre v resnici?

Flamingo

Da vam nikoli več ne bi bilo treba niti pomisliti na nakup novih nožev, je skupina kuharjev prišla na idejo, kako podaljšati življenje starim.

Na ta način so želeli poskrbeti, da je vsak nož popolnoma oster in s tem pospešiti sekljanje hrane, kar olajša delo v kuhinji.

Njihova ideja je pripeljala do iznajdljive rešitve, zahvaljujoč kateri nož zdaj v samo treh potezah roke postane oster kot britvica.

To je ostrivec SharpX, ki je tako dober, da celo stare in zarjavele nože spremeni v lasersko ostre.

S svojo učinkovitostjo je navdušil kuharje in mesarje po vsem svetu, najbolj pa so ga vesele gospodinje, ki jim ni več treba čakati na može ali prositi sosedov, da bi jim nabrusili nože. Zdaj to lahko storijo povsem samostojno.

Katere vrste nožev ostri?

Flamingo

Kako dober je v resnici, kaže tudi dejstvo, da povrne stari lesk in ostrino tudi nazobčanim nožem. Uspešno izravna in poravna konice rezil nazobčanih nožev, kar povrne ostrino, ki so jo imeli, ko ste jih kupili.

Poleg tega lahko s tem praktičnim in inovativnim ostrivcem, ki je izjemno enostaven za uporabo, naostrite žepni in lovski nož ali zapleten nož za sušenje in filiranje rib.

Toda ostrivec SharpX se ne ustavi samo pri nožih. Enako dobro izostri kuhinjske, frizerske ali katere koli druge škarje, ki bodo spet brezhibno rezale in strigle. Z njim lahko celo izostrite rezalnik za okroglo pico.

Nehajte se živcirati zaradi topih nožev in rezil v kuhinji, s katerimi ne morete odrezati niti rezine kruha ter narezati paradižnika ali katerega koli drugega živila.

Preizkusite SharpX in odkrijte, kaj pomeni rezanje živil brez napora in kaosa po kuhinji.

Kaj je skrivnost ostrivca SharpX in njegove učinkovitosti?

Flamingo

Ostrivec SharpX svojo učinkovitost dolguje posebnemu utoru z različnimi rezili, ki obnovijo ostrino. Vsak od utorov predstavlja posebno fazo ostrenja. Notranjost utora je zgrajena tako, da so rezila postavljena pod določenim kotom, da ne poškodujejo površine noža in drugih vrst rezil.

Utor z diamantnim rezilom se uporablja v prvi fazi ostrenja. Za grobo ostrenje se uporablja še en kamniti utor, tretji keramični utor pa se uporablja za poliranje in fino ostrenje.

Z uporabo vseh treh utorov zapored vam ostrivec SharpX temeljito izostri nože in druge vrste rezil ter povrne prejšnji sijaj in funkcionalnost.

Poleg tega je možnost poškodbe z ostrenjem zmanjšana zaradi stabilnega nedrsečega stojala.

Zaradi vsega tega je ostrivec SharpX nesporni dodatek, ki se mora znajti v vaši kuhinji. Le z njim boste imeli popolno orodje za rezanje živil, ki vam ga bi zavidal vsak kuhar in mesar.

BLACK FRIDAY AKCIJA - Zgrabite SharpX po še nižji ceni!

Flamingo

SharpX ne morete najti v običajnih trgovinah ali v specializiranih kulinaričnih trgovinah. Kupite ga lahko samo preko spleta, na uradni strani trgovine DokiShop.

A sledi presenečenje. DokiShop trgovina je ta konec tedna pripravila nore popuste. Vsem bralcem siol.net, ki se odločijo za naročilo tega revolucionarnega brusilnika nožev v času Black Friday akcije, DokiShop daje 50-odstotni popust pri vsakem nakupu.

To je tudi priložnost, da spoznate trgovino FlamingoShop, ki vam bo takoj všeč. Gre za trgovino, v kateri so kupci vedno na prvem mestu, zato se ponudba vsak dan širi, da bi zadovoljili vse okuse.

Tudi navdušenci na čelu te trgovine poskušajo spremeniti online nakupovanje in ga narediti zabavnega, vznemirljivega in dostopnega vsem.

S svojim varnim in zanesljivim poslovanjem nenehno beleži rast novih uporabnikov. Poleg tega statistika kaže, da se kar 93 odstotkov strank vrne, kar je zadosten dokaz povezanosti blagovne znamke FlamingoShop s kupci. To tudi pove, kaj si ljudje mislijo o blagovni znamki, katere izdelki olajšajo in izboljšajo naše vsakdanje življenje.

Vendar to še ni vse! Z nakupom ostrivca SharpX po znižani ceni dobite tudi posebno garancijo za vračilo denarja, brez vprašanj in pregovarjanja. S trgovino FlamingoShop resnično nimate česa izgubiti.

OPOMBA: Zaradi povečanega povpraševanja po ostrivcu SharpX se zaloge zelo hitro topijo. Zato pohitite in naročite ostrivec že zdaj!

Naročite SharpX ter v 3 potezah hitro in enostavno izostrite celo najbolj tope nože!

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin