Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
15. 9. 2015,
14.08

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

serija Telekom Slovenije

Torek, 15. 9. 2015, 14.08

8 let

TLC vas nagrajuje! Osvojite odlične nagrade na Facebook strani Telekoma Slovenije.

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Slajše ne gre! Sedma sezona priljubljene serije Mojster za torte se vrača na TLC, program v ponudbi Telekoma Slovenije.

Šestnajstega septembra ob 21. uri se na TLC vrača priljubljena serija "MOJSTER ZA TORTE", v kateri pri razvijanju družinskega podjetja spremljamo znanega slaščičarja Buddyja Valastra in njegovo družino, ki ima v lasti slaščičarno Carlo's Bakery. V sedmi sezoni se družina Valastro spominja svojih začetkov v tem poslu in osnovnih vrednot, na podlagi katerih so ustvarili vse, kar imajo danes. Ne glede na vse izzive in številne težke situacije ekipa sorodnikov vedno znova dokazuje, da tista družina, ki skupaj peče, skupaj tudi ostane. Za vedno!

Buddy Valastro in njegova številčna slaščičarska ekipa, v kateri so štiri njegove sestre, dva svaka, bratranci in seveda glava družine – mama, se v seriji "MOJSTER ZA TORTE" vračajo na naše ekrane in spet si lahko obetamo nepozabne in odštekane torte brez primere. V vsaki epizodi bodo gledalci lahko spremljali vedno nove slaščičarske projekte ekipe Carlo's Bakery, a tokrat bo šlo za večje naročnike in njihove še večje in bolj nore želje kot kadar koli prej. In zato je povsem razumljivo, da bo tu in tam prišlo do kakšnega dramatičnega zapleta. Z mednarodnimi kupci pride tudi večja odgovornost in ekipa to konkretno občuti, saj se zdaj trudi ugoditi tudi zvezdnikom in drugim pomembnežem z vsega sveta. Buddy sodi med najuspešnejše in najbolj prepoznavne slaščičarske umetnike v ZDA, a ga to ne zavede – še vedno sledi sanjam svojega očeta: družinsko slaščičarno razširiti in razviti do te mere, da bo postala svetovna uspešnica.

Medtem ko priljubljenost slaščičarne Carlo's Bakery, ki se nahaja v mestu Hoboken v New Jerseyu, raste iz dneva v dan, se Buddy sooča s številnimi izzivi doma in tudi v podjetju. Med prenavljanjem slaščičarne se družina Valastro z nostalgijo ozre nazaj na 50 let svojega delovanja in ne šteje več kupcev, ki jih je zdaj gotovo že več milijonov. Preteklost je polna srečnih spominov. Med drugim najdejo tudi očetovo sporočilo, ki ga je nekoč pustil Buddyju. A kljub zahtevni in veliki prenovi je torte in kolače treba peči naprej!

Buddy in njegova ekipa pečejo najbolj odštekane torte, kar si jih človek lahko zamisli. Med drugim dobijo tudi naročilo za torto z "mesno glazuro", zaradi česar morajo seveda obiskati mesarja. "Gola" torta Buddyja spodbudi k premisleku o novem trendu, ki je dokaj kontroverzen. Ekipa se pripravlja na najbolj priljubljene ameriške praznike, med katere spadata valentinovo in dan svetega Patrika, pri tem pa ne sme pozabiti na družinske potrebe. Naj gre za rojstnodnevno torto za sina ali torto za obeležje 100. rojstnega dne Franka Sinatre, Buddy in njegova ekipa imajo vedno polne roke dela.

TLC, program v ponudbi Telekoma Slovenije, vas ob startu sedme sezone serije Mojster za torte nagrajuje. Sodelujte v nagradni igri na Facebook strani Telekoma Slovenije in osvojite eno od številnih privlačnih nagrad!

Ne spreglejte