Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
9. 1. 2023,
13.39

Osveženo pred

1 leto, 3 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Perutnina Ptuj Luka Dončić Luka Dončić Poli pate POLI PR članek

Ponedeljek, 9. 1. 2023, 13.39

1 leto, 3 mesece

Snemali v Dončićevi osnovnošolski telovadnici

Oglasno sporočilo

"Ko mažemo, zmažemo! Od malih zmag vsakdana do svetovnih dosežkov. POLI PATE je za vse nas!" je sporočilo kampanje blagovne znamke Poli, v kateri nastopa tudi košarkarski zvezdnik Luka Dončić. Eno od prizorišč snemanja TV-spota za pašteto Poli paté pa je bila tudi telovadnica OŠ Milana Jarca, ki jo je obiskoval Luka kot osnovnošolec.

POLI PATE od zdaj s še večjim deležem mesa

Najbrž ni gospodinjstva v Sloveniji, ki ne pozna blagovne znamke POLI. Poli je prva barjena klobasa na trgu, ki vse od leta 1974 skrbi za popestritev naših jedilnikov. Vse do danes pa je Poli striktno dosledna v svoji kakovosti, ki je rezultat vrhunskih postopkov izdelave, ter zvesta svojim vrednotam in Poli karakterju. Vse to so razlogi, da je danes blagovna znamka POLI po moči ena najbolj prepoznavnih blagovnih znamk v regiji jugovzhodne Evrope. Na Poli so nori od Skandinavije do Sredozemlja, blagovna znamka pa je danes prisotna v številnih evropskih državah, pa tudi v ZDA in Združenih Arabskih Emiratih.

Od davnega leta 1974 pa vse do danes se je družina Poli razširila in vstopila v številne nove kategorije – od različnih okusov posebne salame Poli, Poli hrenovk, Poli hammy in paštete Poli paté, ki se od zdaj ponaša s še večjim deležem mesa! POLI PATE najraje mažemo zjutraj za zajtrk, čez dan za malico ali kar tako, ko se nam "zlušta". Mažemo v družbi, mažemo sami, mažemo pred rekreacijo in po njej. Pa na izletu, ko gremo po svetu.

Pašteta POLI PATE je noro okusna pašteta, prijetnega vonja in mazljive strukture. Je najvišje kakovosti, tako kot vsi izdelki pod blagovno znamko Poli, brez E-jev in aditivov ter z visokim deležem najkakovostnejšega piščančjega mesa slovenskega porekla. Od zdaj s še večjim deležem mesa!

Poli pate slika  PR | Foto:

Pomembna prednost izdelka Poli pate je tudi ta, da je pašteta proizvedena iz mesa cele mišice in zagotavlja 100% slovensko porekla mesa iz lastne vzreje Perutnine Ptuj.  Izdelek je prav tako brez umetnih dodatkov (E-jev in aditivov). Seveda pa je POLI PATE noro okusna pašteta prijetnega vonja in mazljive strukture.

Naročnik oglasnega sporočila je PERUTNINA PTUJ D.O.O.

Ne spreglejte