SiolNET. Trendi Kulinarika
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Približuje se veliki finale Barcaffé Barista Cup z Jonasom

barcafe Barista
Oglasno sporočilo

Si predstavljate, kaj vse lahko profesionalni barist s slastno mlečno kremo nariše na skodelico kave? Vaš Barcaffé vas vabi na razvajanje ob opojni skodelici kave in na čudovite kreacije izpod rok vrhunskih mojstrov za kavo.

barcafe Barista

V Barcaffé trening centru na Drogi Kolinski v Ljubljani (Kolinska ulica 1) bo v četrtek, 19. septembra od 12. ure dalje dišalo po kavi. V ustvarjanju z mlečno kremo se bo namreč pomerilo 9 mladih baristov iz Slovenije, Srbije in Hrvaške, ki so se na kvalifikacijskih tekmovanjih uvrstili v finale. Tekmovanja so se v celotni regiji zvrstila maja in junija, v četrtek pa Slovenija gosti finale. Zmagovalcu bo Barcaffè omogočil izobraževanje na eni izmed najprestižnejših šol za bariste v Trstu.

barcafe Barista

Obiskovalci boste lahko tekmovanje spremljali v prijetnem vzdušju in ob okusni skodelici kave, najpogumnejši pa se boste lahko preizkusili tudi v ustvarjanju z mlečno kremo. Tekmovanje bo ves čas spremljal legendarni Jonas, ki bo tudi sam preizkusil svojo umetniško žilico. Vas zanima, kako se bo odrezal?

barcafe Barista

Zahteve Barcaffèja po kakovosti kave so nadstandardne in poznane mnogim pridelovalcem in trgovcem s kavo . Kot vodilni proizvajalec na trgu si namreč prizadeva za stalen nadzor kakovosti, od izbire zrn surove kave pa vse do pakiranja. Zavedajo se, da za vsako skodelice kave stoji tudi znanje strokovnega barista, zato v ta namen organizirajo regionalno tekmovanje Barcaffè Barista Cup. S tem želijo opozoriti tudi na pomembnost izobraževanja baristov in razvoj te mlade, a obetavne stroke.

Slovenski finalisti Luka Pustavrh, Blaž Zakšek, Tjaša Rogelj z voditeljema Tanjo in Korijem. Slovenski finalisti Luka Pustavrh, Blaž Zakšek, Tjaša Rogelj z voditeljema Tanjo in Korijem.

Naročnik oglasnega sporočila je Droga Kolinska.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin