Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
5. 12. 2023,
7.00

Osveženo pred

4 mesece, 3 tedne

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Herbalife recepti zdrava prehrana PR članek

Torek, 5. 12. 2023, 7.00

4 mesece, 3 tedne

Predstavljamo Kuharsko knjigo Herbalife

Okusno popotovanje ob lahki in zdravi prehrani s Herbalifom

Oglasno sporočilo

Ali ste se pripravljeni podati v kulinarično pustolovščino, v kateri lahko kombinirate koristi svežih živil z močjo izdelkov Herbalife? Zdaj vam je na voljo Kuharska knjiga Herbalife, popolnoma nova kuharica, ki vam zagotavlja 80 receptov za lahke in zdrave jedi, ki bodo nahranile telo in razvajale brbončice. Pripravite se na odkrivanje sveta okusov, poleg tega vam bodo jedi zagotovile veliko energije in odlično zadovoljstvo!

Herbalife Cookbook | Foto: Herbalife Foto: Herbalife

V jedru Kuharske knjige Herbalife je filozofija sprejemanja zdravega načina življenja. To je zbirka receptov, ki odlično povezujejo raznovrstne sestavine z izdelki Herbalife. Od svežega sadja in zelenjave do nemastnih beljakovin in polnovrednih žit – vsak recept je skrbno osmišljen, da vam zagotavlja uravnotežen in hranljiv obrok. Ne glede na to, ali ste pravi domači kuharski mojster ali pa šele spoznavate kuhalnice, vsi recepti so zasnovani tako, da jim boste zlahka sledili in uživali v pripravi jedi.

"Verjamemo, da za to, da bi dobro jedli, ni treba žrtvovati okusa ali užitka. Naši recepti so dokaz, da lahko uživate v obeh! Z vključevanjem izdelkov Herbalife v jedi povečujemo njihovo hranilno vrednost, zaradi česar so še bolj koristni za vaše počutje," pravijo pri Herbalifu.

Fotogalerija
1 / 13

Kuharska knjiga Herbalife zajema štiri poglavja receptov:

  • V prvem poglavju Nahranjeni in sijoči boste našli zamisli za slastne obroke, ki bodo pripomogli k vaši vitalnosti.
  • Drugo poglavje Energija za vadbo vsebuje recepte, ki bodo koristni za športnika v vas.
  • Tretje poglavje Dobro počutje vsebuje recepte za jedi, s katerimi boste dosegli notranje ravnovesje.
  • V četrtem poglavju Prigrizki za zabave pa so na voljo recepti za jedi z veliko hranilno vrednostjo, ki so primerni za zabave.

Kuharsko knjigo Herbalife lahko kupite pri svojem Herbalife neodvisnem članu ali se prijavite na spletnem naslovu: https://kontakt.herbalife.si/.

Naročnik oglasnega sporočila je ALERT D.O.O.

Ne spreglejte