Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
8. 5. 2017,
11.50

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Lidl Slovenija

Foto: Thinkstock in lidl Slovenija

Natisni članek

advertorial nagradna igra retro Lidl Slovenija

Ponedeljek, 8. 5. 2017, 11.50

2 meseca

Lidlov teden nostalgije

Spet se bomo sladkali v retro stilu

Vsebino omogoča Lidl Slovenija

Foto: Thinkstock in lidl Slovenija

Retro stil se spet vrača. Na prodajnih policah bomo kmalu spet uživali ob pogledu na edinstvene retro izdelke, ki v nas prebujajo najlepše spomine na idilično otroštvo ali nas popeljejo v romantične čase, ki jih nismo imeli priložnosti doživeti.

retro kuhinja ženska | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Večni okusi iz otroštva

Ko bi se radi posladkali z okusi, ki smo jih v otroštvu oboževali, je žal nemogoče potovati v preteklost, ko smo po žepih brskali za Kavaboni in Bazookami, iz omare kradli slastne Štrudle in Viki kremo ter po slamici pili sok Dana, ob posebnih priložnostih pa legendarno Cockto.

Legendarni dizajn, ki bo vedno na lestvici najboljših

retro lidl | Foto:

Vendar se ne crkljamo samo z okusi, včasih se nam stoži tudi po ljubkem dizajnu retro embalaže, ki ima poseben čar. Obudite spomine na idilične trenutke časov, ki so že minili. Nostalgičen stil 50. in 60. let ima v dizajnu posebno mesto, pa naj bo to na področju notranjega oblikovanja, avtomobilov, mode ali embalaže za prehranske in gospodinjske izdelke. Tudi če nismo gulili šolskih klopi v tem obdobju, se lahko strinjamo, da ima retro stil svojo dušo.

Poigrajte se z retro stilom:

#Zabava v retro stilu

retro kuhinja ženska | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Povabite prijatelje na retro zabavo. Garderoba, pričeska in mejkap morajo biti obvezno v slogu 60. let. Na zabavi ponudite različne dobrote iz izbora retro izdelkov, ki so na voljo v Lidlovih prodajalnah. Zraven seveda zavrtite nekaj nepozabnih disko pesmi.

#Retro izlet

izlet avto retro | Foto:

Z družino se odpravite na nepozaben retro izlet. Kdaj ste se nazadnje s pletnjo peljali na blejski otok, na cilju pili sok Pingo in se sladkali z lešnikovo ploščico Eurocrem ali mini ruladami?

#Retro darilo

ženska potovanje darilo sladica | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Pravo darilo je lahko tudi spomin na stare čase. Podarite prijatelju iz otroštva retro paketek – v njem naj bo vsaj pet izdelkov, s katerimi sta se sladkala včasih.

Kateri je pa vaš favorit?

Da boste malce lažje izbrali slastne izdelke, s katerimi boste popestrili svoj dan, zabavo, darilo ali izlet, vam predstavljamo deset izdelkov, ki imajo status večnih favoritov.

Preverite, ali ste med nagrajenci:

Andreja Matičič

Vesna Derenda

Primož Raner

Podelili bomo tri pakete retro izdelkov.

Čestitamo!

lidl retro nagradna igra | Foto:

Ne spreglejte