Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
7. 4. 2016,
15.50

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

mineralna voda Mattoni

Četrtek, 7. 4. 2016, 15.50

6 let, 7 mesecev

Kjer je življenje, tam je Mattoni

Oglasno sporočilo

Foto: Mattoni

Mattoni predstavlja popolnoma novo dimenzijo druženja, zabave in osvežitve.

Mineralna voda Mattoni, ki se med svojo potjo po globinah neokrnjene narave oplemeniti z edinstvenim okusom in za zdravje koristnimi minerali, bo prebudila vašo strast do življenja. Privoščite si jo ob svojem najljubšem obroku, popoldanski kavici v družbi bližnjih ali z njo pripravite osvežilen brezalkoholni koktajl za svoje prijatelje. Mattoni bo popestril vaše družabne in kulinarične užitke.

Poudarite okus kave

Voda ima pri uživanju kave zelo pomembno vlogo. Mnogo baristov priporoča, da bi si morali namesto kozarca vode ob kavi privoščiti dobro mineralno vodo. Voda iz pipe namreč praviloma vsebuje klor, ki ovira razvijanje pristnega okusa kave v ustih. Mineralna voda Mattoni ima senzorične lastnosti, ki bodo izboljšale vaše doživetje ob pitju kave. Kozarec vode Mattoni spijte pred pitjem kave, da očistite brbončice. Tako bosta okus in aroma kave bolj polna in intenzivna. Kozarec vode spijte tudi po tem, ko boste popili kavo, da telo ustrezno hidrirate in nadomestite tekočino, ki jo kava kot naraven diuretik izloči iz vašega telesa.

 | Foto: Mattoni Foto: Mattoni

Dobra mineralna voda poudari pristen okus kave.

Osvežitev in zabava

Prvi sončni dnevi v letu in višje temperature prinašajo tudi čas za prijetno osvežitev z brezalkoholnimi koktajli. Ti so vse prej kot dolgočasni napitek. So domiselne, osvežujoče in nizkokalorične pijače, ki bodo poživile vaše poletno druženje s prijatelji. Mattoni je s svojo uravnoteženo sestavo mineralov in odličnim okusom idealna izbira. Prepustite svoji kreativnosti prosto pot, presenetite svoje goste s skrivnostnim napitkom in uživajte.

Mat&Toni, skrivnosten ingverjev koktajl, bo v vašem telesu prebudil vrelec zabave. Zmagovalec svetovnega prvenstva v mešanju brezalkoholnih koktajlov Mattoni Grand Drink 2011. Recept poiščite na http://www.mattoni.si/strast-do-zivljenja/koktejli.

 | Foto: Mattoni Foto: Mattoni

Privoščite si Mattoni

Zaradi uravnotežene vsebnosti magnezija, kalcija, kalija in drugih mineralov, ki blagodejno vplivajo na vaše telo, je mineralna voda Mattoni primerna za vsakodnevno pitje. V Sloveniji je na voljo v negazirani in gazirani obliki, poiščite jo v trgovinah, kavarnah, barih in restavracijah.

Več o vodi http://www.mattoni.si/rezim-pitja/posebnost-mattoni.

Ne spreglejte