Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
10. 4. 2020,
9.01

Osveženo pred

4 leta

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek

Petek, 10. 4. 2020, 9.01

4 leta

Genialno odkritje profesionalnih kuharjev: vsak nož izostrite v samo 3 potezah!

Oglasno sporočilo

Razmišljate o nakupu novih nožev? Ustavite se! Zdaj lahko stare in dolgočasne nože vrnete v življenje z iznajdljivim trikom, ki ga priporoča devet od desetih svetovno znanih kuharjev.

Laser Sharpener | Foto: S to zelo enostavno rešitvijo boste imeli vedno oster in uporaben nož v samo nekaj potezah.

Vse, kar potrebujete, je predmet, ki se nahaja v kuhinji vsakega profesionalnega kuharja, čigar noži lahko razrežejo tudi kline.

Najlažja metoda ostrenja do zdaj

Nikoli več vam ne bo treba metati starih nožev v smeti ali kupovati novih vsakič, ko bodo stari otopeli. Zdaj obstaja domiselna rešitev za ostrenje nožev, ki v samo 3 potezah z roko vsak nož spremeni v britvico.

Ta izjemno praktična rešitev je ideja treh genialnih kuharjev. Njihov načrt je bil narediti vsak nož do popolnosti oster in s tem pospešiti rezanje sestavin, s čimer je delo v kuhinji veliko lažje.

Kot rezultat njihovega trdega dela je nastal neverjeten brusilec, imenovan Laser Sharpener. Brusilec je tako močan, da celo najbolj tope nože spremeni v lasersko izostrena rezila.

Ta majhen, a res močan brusilec je s svojo učinkovitostjo navdušil številne gospodinje, ki jim ni več treba čakati na svoje može ali prositi sosedov, da jim naostrijo nož, saj to zdaj zmorejo same.

Laser Sharpener | Foto:

Nabrusi celo nazobčane nože

Nehajte se sekirati zaradi topih nožev v kuhinji, s katerimi ne morete prerezati rezine kruha, paradižnika ali kateregakoli drugega živila. Z Laser Sharpenerjem lahko učinkovito ostrite vse vrste nožev.

Kako močan je brusilec v resnici, kaže dejstvo, da vrača stari sijaj in ostrino tudi nazobčanim rezilom. Brez težav poravna in popravi konice rezila in zlahka povrne popolno ostrino, ki so jo imeli, ko ste jih kupili.

Poleg tega lahko s tem priročnim in inovativnim brusilcem, ki je izjemno enostaven za uporabo, nabrusite žepni in lovski nož ali katerokoli drugo vrsto noža.

Toda Laser Sharpener ne izostri samo nožev. Prav tako dobro nabrusi kuhinjske, frizerske ali katerekoli druge škarje, ki bodo spet brezhibno rezale.

Kaj je skrivnost njegove učinkovitosti?

Skrivnost svoje učinkovitosti brusilec Laser Sharpener dolguje dvema majhnima nožičkoma iz volframovega karbida. Izredno trdi rezili imata neverjetno ostre robove, pridobljene s posebno tehniko brušenja z diamanti. Zaradi tega nožička brez težav obdelujeta vse vrste rezil z ničelno možnostjo poškodovanja rezil.

Laser Sharpener | Foto: S tem ostri robovi povrnejo stari sijaj tudi najbolj topim nožem, za katere ste že pozabili, da jih imate. Dovolj je z noži samo podrsati čez brusilec in videti bodo kot novi. Število potegov noža čez brusilec je odvisno od tega, kako top je nož. Po samo enem vlečenju boste opazili drastično razliko v ostrini.

Laser Sharpener ima tudi posebej oblikovano vakuumsko dno, ki ga je mogoče enostavno pritrditi na katerokoli delovno površino. Vakuumsko dno preprečuje, da ost drsi po površini, zaradi česar je popolnoma varna za uporabo, saj ni možnosti poškodb ali ureznin. To posebej zasnovano dno vam omogoča, da z eno roko izostrite rezila, ne da bi rezila držali z drugo.

Zaradi vsega tega je Laser Sharpener praktičen dodatek, ki se mora znajti v vaši kuhinji. Šele z njegovo uporabo boste imeli popolno orodje za rezanje hrane, ki bi mu ga lahko zavidal katerikoli kuhar in mesar.

Poseben popust za vse bralce

Če ste ljubitelj kuhanja in želite postati MasterChef v svoji kuhinji, imamo za vas posebno presenečenje. V pogovoru s distributerjem nam je uspelo zagotoviti neverjetno ponudbo za vse naše bralce.

Samo danes imate priložnost naročiti revolucionarni izum treh kuharskih mojstrov, Laser Sharpener, ki bo vsak top nož spremenil v britvico, in sicer z neverjetnim 50-% popustom. Torej - namesto 43,98 € za ta super učinkovit brusilec odštejete samo 21,99 €.

Vendar pa to še ni vse! Če danes naročite svoj Laser Sharpener, boste prejeli tudi posebno 44-dnevno garancijo za vračilo denarja, brez kakršnihkoli vprašanj ali razprav. Resnično nimate česa izgubiti.

OPOMBA: Zaradi velikega povpraševanja po brusilcu Laser Sharpener se zaloge hitro topijo. Zato pohitite, KLIKNITE TUKAJ in naročite svoj Laser Sharpener že zdaj!

Naročite Laser Sharpener ter v 3 potezah hitro in z lahkoto nabrusite tudi najbolj tope nože!

Naročnik oglasnega sporočila je Net Sales Ltd.

Ne spreglejte