Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
8. 7. 2024,
18.52

Osveženo pred

2 meseca, 4 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3,49

Natisni članek

Natisni članek

nebesna znamenja astrologija horoskop škorpijon horoskop kozorog horoskop 2024 horoskop horoskop

Ponedeljek, 8. 7. 2024, 18.52

2 meseca, 4 tedne

Najhujše tašče se rojevajo v teh dveh znamenjih

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3,49
tašča, družina | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Tašče se pogosto neupravičeno označuje za neprijetne, za dve nebesni znamenji pa velja, da se v njih res rojevajo takšne tašče, ki lahko zagrenijo življenje zetom in snaham.

Škorpijon

Škorpijoni veljajo za intenzivne in strastne ljudi, ki imajo radi vse pod nadzorom. Ker jim vlada Pluton, planet moči in transformacije, pogosto manipulirajo s situacijami, da bi dosegli svoje cilje. V tem znamenju rojene tašče so do svojih otrok izjemno zaščitniške, zato gredo pogosto čez mejo in se vpletajo v zasebnost svojih snah in zetov.

Tašče škorpijonke želijo zagotoviti, da bodo njihove hčerke oziroma sinovi dobili vse najboljše, a to pogosto počnejo preračunljivo in manipulatorsko, pri čemer nadzorujejo in analizirajo vsako potezo snahe oziroma zeta. Če se jim zazdi, da nekaj ni prav, se ne zadržujejo in skušajo situacijo obrniti v svojo korist. Ta nagnjenost k nadzoru in prevladi pa pogosto pripelje do prepirov v družini.

Kozorog

Kozorogi so znani po svoji ambicioznosti, disciplini in nagnjenosti k nadzoru. Vlada jim Saturn, planet discipline in omejitev, zaradi česar so izjemno kritični in imajo visoke standarde. V tem znamenju rojene tašče so lahko izjemno preračunljive in ves čas iščejo načine, kako zadržati nadzor nad situacijo in zagotoviti, da vse poteka po njihovih pravilih.

Tašče kozoroginje so prepričane, da si njihovi otroci zaslužijo najboljše, zaradi svojih visokih standardov in kritične nravi pa to pogosto skušajo doseči na preračunljiv ali celo zloben način. Pogosto analizirajo in obsojajo početje svojih snah in zetov ter podrobno preučujejo vse, kar ti počnejo. Ker so nepopustljive, so spori z njimi skorajda neizogibni.

Preverite svoj dnevni horoskop.

dolgčas, prepir
Trendi Astrološki znaki, ki si jih ne želite za sostanovalce
morje, poletje, ljubezen
Trendi Nebesni znamenji, ki se na dopustu ne znata sprostiti
ženska, poletje, viseča mreža
Trendi To je najbolj len znak horoskopa
Ne spreglejte